Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με δυνατές αναμετρήσεις

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους με δυνατές αναμετρήσεις

Τα παιδιά έχουν πλέον τη δική τους κερκίδα στο γήπεδο! Εκατοντάδες μικροί φίλαθλοι κάθε εβδομάδα βρίσκονται στην παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ, απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους αθλητές εν δράσει, κερδίζουν δώρα, κάνουν face painting και φωτογραφίζονται με τον περίφημο «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.

Μέσω του προγράμματος Κερκίδα ΟΠΑΠ πολλοί γονείς έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να πάνε στο γήπεδο με τα παιδιά τους, ενώ εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή από μητέρες με τις κόρες τους.

Το πρόγραμμα για τους μικρούς φιλάθλους περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις. Η Κερκίδα ΟΠΑΠ θα βρίσκεται την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στο ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της Super League. Στο μπάσκετ οι μικροί φίλαθλοι ανυπομονούν για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, στο ΣΕΦ. Ήδη έχει ξεκινήσει η υποβολή συμμετοχών στο www.kerkidaopap.gr από τους ενδιαφερόμενους για δωρεάν διπλές προσκλήσεις.

Δηλώστε συμμετοχή στο Κερκίδα ΟΠΑΠ



Ο ΟΠΑΠ, διαχρονικός αρωγός του αθλητισμού και των αξιών του, έχει δημιουργήσει παιδική κερκίδα σε οκτώ γήπεδα ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όπου χιλιάδες μικροί φίλαθλοι μαζί με τους συνοδούς τους, απολαμβάνουν την αγαπημένη τους ομάδα και συμμετέχουν σε δραστηριότητες αποκλειστικά σχεδιασμένες για εκείνους.

Από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα και κάθε εβδομάδα σπεύδει να δηλώσει συμμετοχή στο www.kerkidaopap.gr για μια από τις 50 δωρεάν διπλές προσκλήσεις σε παιδιά έως 12 ετών και τους συνοδούς τους. 

Μέσω της παιδικής κερκίδας,  ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει συνολικά περισσότερα από 3.000 δωρεάν διπλά εισιτήρια, για επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.



Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr . Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι έως έξι ήμερες πριν την έναρξη κάθε αγώνα και στη συνέχεια, ακολουθεί η κλήρωση για τις 50 διπλές προσκλήσεις.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερκίδα ΟΠΑΠ είναι:

  •  Ποδόσφαιρο: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
  • Μπάσκετ: ΑΕΚ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ.
v