Αυτός ο μικρός που συναντά για πρώτη φορά τον αδερφούλη του θα σας ξετρελάνει!

Αυτός ο μικρός που συναντά για πρώτη φορά τον αδερφούλη του θα σας ξετρελάνει!

Ένα μικρό αγόρι έχει κάνει τις καρδιές μας να λιώσουν τις τελευταίες μέρες, με την τόσο αγνή και τρυφερή αντίδρασή του τη στιγμή που συναντά για πρώτη φορά το μικρό του αδερφάκι! Φορώντας ένα t-shirt που γράφει «Μεγάλος Αδερφός», ο πιτσιρικάς μπαίνει στο δωμάτιο της μαμάς του, στο μαιευτήριο, και κατευθύνεται αμέσως στο αδερφάκι του. Ακουμπά απαλά το κεφαλάκι του νεογέννητου και το κοιτάζει εντυπωσιασμένος!

Αφού η μαμά του τον σηκώνει στην αγκαλιά της, το μικρό αγόρι συνεχίζει να αγκαλιάζει και να αγγίζει το νεογέννητο, σχεδόν αμελώντας την δική της παρουσία. Παρόλο που εκείνη του λέει «μου έλειψες», το μικρό αγόρι συνεχίζει να μην της δίνει σημασία, επιλέγοντας να κρατήσει το βλέμμα και τα χέρια του κολλημένα στο μωρό. Το μωρό στην αρχή κλαίει λίγο, αλλά αυτό δεν πτοεί τον νέο μεγάλο αδερφό από το να συνεχίσει να το «λούζει» με αγάπη και στοργή.

Όλες οι γυναίκες που έχουν γίνει δεύτερη ή τρίτη φορά μαμάδες θα ταυτιστούν απόλυτα με την συγκινητική αυτή στιγμή! Δείτε το βίντεο και απολαύστε τον έρωτα με την πρώτη ματιά σε όλο του το μεγαλείο:



Πηγή: popsugar.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v