Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Πώς θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Είτε ετοιμάζεστε για εκδρομούλα, είτε για το παραδοσιακό πέταγμα χαρταετού σε κάποιον κοντινό λόφο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το ερχόμενο τριήμερο θα σας βρει εκτός σπιτιού και… όσο καλύτερο καιρό έχει, τόσο καλύτερα θα είναι τα νέα! Θα έχει καλό καιρό, όμως; Τι λένε οι μετεωρολόγοι;

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Τα νέα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Στην Αττική το Σάββατο ο καιρός προβλέπεται συννεφιασμένος με αραιές βροχές από το απόγευμα και μετά στα δυτικά που σταδιακά θα επεκταθούν στα κεντρικά και τα βόρεια. Μάλιστα, πολλές από αυτές θα είναι λασποβροχές, καθώς από αύριο ξεκινούν νοτιάδες με μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Η θερμοκρασία θα παραμείνει υψηλή για την εποχή, αφού το μεσημέρι θα φτάσει τους 18 βαθμούς.

Στη βόρεια Ελλάδα, προβλέπονται επίσης ασθενείς βροχές από το πρωί, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 13 βαθμούς.

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Χειρότερο το σκηνικό την Κυριακή με εντονότερες βροχοπτώσεις και καταιγίδες από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία προβλέπεται να πέσει στην Αττική κατά 2 μονάδες, επαναφέροντας την (πιο) χειμωνιάτικη εικόνα στην πόλη.

Στη βόρεια Ελλάδα οι βροχοπτώσεις προβλέπονται έντονες το πρωί, ωστόσο ενδέχεται να εξασθενήσουν μέχρι το βράδυ. Η δε θερμοκρασία θα φτάσει τους 9 βαθμούς.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου

Την Καθαρά Δευτέρα στην Αττική προβλέπεται η ίδια, αν όχι χαμηλότερη, θερμοκρασία, με λίγες νεφώσεις που θα μας επιτρέψουν, όμως, να απολαύσουμε το πέταγμα του χαρταετού με τα παιδιά μας!

Καλύτερη η εικόνα του καιρού και στη βόρεια Ελλάδα, όπου ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος με ασθενείς βροχές το πρωί, αλλά με σοβαρή πιθανότητα ηλιοφάνειας από το μεσημέρι και μετά, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v