Πάνες μωρού: Πράγματι ελληνικές ή όχι; 10+1 αποδείξεις!

Πάνες μωρού: Πράγματι ελληνικές ή όχι; 10+1 αποδείξεις!

Σας μιλούν για ελληνικές πάνες, όμως πόσο σίγουροι είστε τελικά για την προέλευσή τους; Μόνο τα Babylino Sensitive είναι ελληνικές πάνες με 10+1 αποδείξεις!

1. Babylino: Γιατί είναι μια 100% ελληνική μάρκα με ιστορία, αλλά και μέλλον.

Η μάρκα Babylino πρωτοπόρησε δίνοντας το όνομά της στις πρώτες πάνες μιας χρήσης στην Ελλάδα, το 1972. Μία μάρκα που μεγάλωσε χιλιάδες μωρά στη χώρα μας και συνδέθηκε με τις πιο τρυφερές στιγμές φροντίδας στη χώρα μας. Η ίδια μάρκα σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί, μεγαλώνει τη γκάμα της και κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αποτελώντας κορυφαία επιλογή των μητέρων σε βρεφικές πάνες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

2. Babylino: Γιατί σχεδιάζονται, αλλά και παράγονται στην Ελλάδα

Οι πάνες μωρού Babylino Sensitive, παράγονται στην Ελλάδα, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ.

Η ομάδα ελλήνων επιστημόνων της ΜΕΓΑ επιλέγει προσεκτικά την κάθε πρώτη ύλη για την παραγωγή των προϊόντων, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για να μπορεί να προσφέρει σίγουρη και ασφαλή προστασία για το μωρό σας.

Οι ελληνικές πάνες μωρού και οι πάνες-βρακάκια Babylino Sensitive, εκτός από άριστη απορροφητικότητα, προσφέρουν παράλληλα και πιστοποιημένο φιλικό σχεδιασμό. Πιο συγκεκριμένα, οι ελληνικές πάνες μωρού  Babylino Sensitive:

- διαθέτουν τη διεθνούς φήμης πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών, προσφέροντας αποδείξιμη φιλική προστασία στο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

-κατατάσσονται στην ανώτερη ποιοτική κλάση (class A) ως προς την απορροφητικότητά τους, βάσει εξειδικευμένων μετρήσεων από εργαστήρια του εξωτερικού (μέθοδος Maneken, Courtray, Γαλλία).



3. Γιατί γνωρίζουν τις ανάγκες της Ελληνίδας μητέρας καλύτερα

Στην Ελλάδα οι κλιματολογικές συνθήκες (π.χ θερμότερο κλίμα - περισσότερη εφίδρωση), οι συνήθειές μας, η διατροφή μας, η σημασία της φροντίδας της ελληνίδας μητέρας είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία, που διαφέρουν σε σύγκριση με χώρες του εξωτερικού. Γι’ αυτό και η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ δεν βασίζεται μόνο σε έρευνες του εξωτερικού, αλλά διεξάγει τακτικά έρευνες στην Ελλάδα, αφουγκράζεται την πολύτιμη γνώμη των ελληνίδων μητέρων, έτσι ώστε να μπορεί να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες τους για την προστασία και καθημερινή φροντίδα των μωρών τους, δημιουργώντας τις ελληνικές πάνες Babylino Sensitive που  εμπιστεύονται χιλιάδες μητέρες.

4. Γιατί στηρίζουν την ελληνική κοινωνία

Τα Babylino Sensitive προσπαθούν να βρίσκονται δίπλα στους καταναλωτές  συνολικά. Όχι μόνο με προϊόντα άριστης ποιότητας, αλλά υλοποιώντας παράλληλα ποικίλα κοινωνικά προγράμματα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας. Ενδεικτικά, οι ελληνικές πάνες μωρού Babylino Sensitive κάλυψαν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS για τα έτη 2015 και 2016, προσφέρουν ιατρικό εξοπλισμό για τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία Παίδων, στηρίζουν με ειδικές ενέργειες και προνόμια τις πολύτεκνες οικογένειες, ενώ παράλληλα παρέχουν όλα τα τελευταία χρόνια δωρεάν χιλιάδες βρεφικές πάνες σε ιδρύματα και κοινωνικούς φορείς πανελλαδικά (Γιατροί χωρίς Σύνορα, Γιατροί του κόσμου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Κιβωτός του Κόσμου, Χαμόγελο του παιδιού, Οι φίλοι του παιδιού κ.ά.).



5. Γιατί στηρίζουν την ελληνική οικονομία μέσα από συνεχείς επενδύσεις

Χάρη στην καινοτομία του σχεδιασμού της, η μάρκα Babylino Sensitive κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Η υποστήριξη αυτή μετατράπηκε σε νέες επενδύσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση της παραγωγικής μονάδας σε ελληνικές πάνες και άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής, της εταιρείας στην Αθήνα. Η ΜΕΓΑ, κόντρα στην οικονομική κρίση, όχι μόνο παρέμεινε και παραμένει στην Ελλάδα, αλλά στο διάστημα 2010 – 2016 ολοκλήρωσε πλάνο επενδύσεων > 50εκ. ευρώ. 

6. Γιατί στηρίζουν την ελληνική οικονομία μέσα από αύξηση προσωπικού

Η αύξηση του τζίρου της μάρκας Babylino Sensitive, οδήγησε και  σε αύξηση του προσωπικού της 100% ελληνικής εταιρίας ΜΕΓΑ, ενισχύοντας την απασχόληση στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αύξησε το προσωπικό της κατά 73%, κατά το διάστημα 2010-2016.

7. Γιατί συμβάλλουν στον πολλαπλασιασμό των εξαγωγών μιας ελληνικής εταιρείας

βρεφικές πάνες Babylino Sensitive αποτελούν σήμερα ένα κορυφαίο επώνυμο εξαγώγιμο προϊόν. Σήμερα, η ελληνική μάρκα Babylino Sensitive, προσφέρει φροντίδα σε μωρά σε 4 ηπείρους, έχοντας τοποθετηθεί  τόσο σε γειτονικές Ευρωπαϊκές χώρες, όσο και σε πολύ πιο μακρινές χώρες, όπως η Κίνα ή το Ιράν. Διευρύνοντας της παρουσία τους στο εξωτερικό, οι ελληνικές πάνες Babylino συνέβαλαν στον πολλαπλασιασμό των εξαγωγών της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική καινοτομία έχει και διεθνές διαβατήριο.

8. Γιατί παρουσίασαν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην κατηγορία, στην Ελλάδα

Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών επιβράβευσε τη δέσμευση της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ για δημιουργία προϊόντων άριστης ποιότητας με μοναδική καινοτομία, εντός και εκτός συνόρων. Χάρη στην εμπιστοσύνη αυτή, οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive παρουσίασαν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη πωλήσεων στην κατηγορία βρεφικών πανών στην ελληνική αγορά και, μαζί  με τα υπόλοιπα προϊόντας της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ, αύξησαν τον τζίρο κατά 110% (2010-2016).

9. Γιατί είναι οι μοναδικές ελληνικές πάνες μωρού που έχουν αποσπάσει κορυφαίες βραβεύσεις!

- Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Branded Export Product 2016»

Οι ελληνικές πάνες Babylino Sensitive απέσπασαν, μετά από αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής, καθώς και ψηφοφορία του κοινού, το Χρυσό Βραβείο για το «Top Branded Export Product 2016», ως το κορυφαίο επώνυμο εξαγώγιμο προϊόν. Τα Babylino Sensitive πλέον ανήκουν σε ένα από τα 100 πιο εξαγώγιμα προϊόντα της Ελλάδας, κυρίως χάρη στις εξαγωγικές προσπάθειες της ΜΕΓΑ Α.Ε., μιας εταιρείας που εκπροσωπεί την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια σε μια περίοδο που η Ελλάδα τις χρειάζεται όσο ποτέ.

Τα Greek Exports Awards 2016 διοργανώθηκαν για 5η συνεχή χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ-ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Ethos Media SA.

- Χρυσό βραβείο «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου» Σελφ-Σέρβις Excellence Awards 2015

Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων - Non Food» αποδεικνύει ότι η μάρκα Babylino Sensitive, παρά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης, κατάφερε να κάνει τη διαφορά, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων και μεριδίου στην κατηγορία Non Food για το 2015.

- Πρώτο βραβείο στα «Made in Greece Awards 2015»

Η κορυφαία αυτή διάκριση αποδεικνύει ότι τα 100% ελληνικά βρεφικά προϊόντα Babylino Sensitive, κόντρα στην οικονομική κρίση, εκπροσωπούν επάξια την καινοτομία και την ανάπτυξη, συμβάλλοντας στην ελληνική οικονομία μέσα από επενδύσεις και αύξηση της απασχόλησης.

10.  Γιατί η σχέση εμπιστοσύνης με τους Έλληνες καταναλωτές, είναι δέσμευση

Εδώ και 35 χρόνια η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. φροντίζει καθημερινά γι’αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης!  Απαντά καθημερινά σε αιτήματα και ερωτήσεις καταναλωτών με πλήρη ειλικρίνεια. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει για τους καταναλωτές, που επιλέγοντας τις ελληνικές πάνες Babylino Sensitive, της εμπιστεύονται ό,τι πολυτιμότερο έχουν στη ζωή.

11.  Γιατί μια 100% ελληνική μάρκα

Μια μάρκα που καινοτομεί και αναπτύσσεται εντός και εκτός συνόρων, με κύριο γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό στον καταναλωτή, κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες!

Γιατί οι Έλληνες δεν έχουν γεννηθεί μόνο για να καταναλώνουν, αλλά και για να παράγουν, όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της εταιρείας ΜΕΓΑ, κος Βιτουλαδίτης.

Αλήθεια, εσείς όταν επιλέγετε ελληνικές πάνες, πόσο σίγουροι είστε για την προέλευσή τους;
 

Babylino Sensitive - 100% ελληνική φροντίδα από την πρώτη μέρα!

v