Ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του κάθε ζωδίου

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμα του κάθε ζωδίου

Το φαγητό, οι κοινωνικές συναναστροφές, οι δύσκολες αποφάσεις… κάθε ζώδιο έχει το αδύναμο σημείο του, μία μεγάλη σκιά που το ακολουθεί και που μπορεί πραγματικά να βάζει εμπόδια στη ζωή του. Οι αστρολόγοι ξεχωρίζουν τη μεγαλύτερη αδυναμία του κάθε ζωδίου, για να σας βοηθήσουν να τη διαχειριστείτε καλύτερα.

Κριός: «Τι τόλμησες και μου είπες;»

Οι Κριοί έχουν την τάση να θυμώνουν με το παραμικρό και όταν συμβεί αυτό η αντίδρασή τους μπορεί να βγει εκτός ελέγχου. Αυτό συμβαίνει εντονότερα, αν νιώσουν ότι κάποιος επιδιώκει να τους παραβλέψει ή να τους υποσκελίσει. Τότε ξεχνούν τον ενήλικα που κρύβουν μέσα τους και συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά.

Μην ξεχνάτε, όμως, Κριοί: Οι μονομάχοι κρατούν τους αντιπάλους τους κοντά –μόνο έτσι μπορούν να τους νικήσουν.

Ταύρος: Ανάγκη για αυτο-ικανοποίηση

Σταματήστε να πιστεύετε ότι το να φάτε μία συσκευασία οικογενειακού παγωτού μόνοι σας αποδεικνύει την «αγάπη σας για τον εαυτό σας». Δεν αγαπάτε τον εαυτό σας με αυτόν τον τρόπο και δεν πρόκειται για μια ιδιαίτερη στιγμή αν το κάνετε κάθε βράδυ!

Συγκεντρωθείτε Ταύροι: Κάποιος σας πλήγωσε κι εσείς δυσκολεύεστε να το διαχειριστείτε. Αφιερώστε μια μέρα στο να «κανακέψετε» τον εαυτό σας –όχι μία εβδομάδα!

Δίδυμοι: Διαπραγμάτευση και επιχειρήματα μέχρι τελικής πτώσης!

Οι Δίδυμοι λατρεύουν να συζητούν και να υποστηρίζουν σθεναρά τα επιχειρήματά τους σε ζητήματα που τους απασχολούν, σε βαθμό όμως που ικανοποιούνται μόνο αν έχουν εκείνοι την τελευταία λέξη σε κάθε κουβέντα. Μπορεί, επίσης, εύκολα να αρχίσουν να παραλογίζονται, αν νιώσουν ότι προκαλούνται ή αν τους πουν ότι κάνουν λάθος, επειδή θίγονται προσωπικά όταν κάποιος εκφράσει μια αντίθετη από την δική τους άποψη.

Χαλαρώστε, λιγάκι, Διδυμάκια μας!

Καρκίνος: Μαμά –η μεγάλη αδυναμία!

Ως Καρκίνοι αντιμετωπίζετε ένα από τα δύο: Είτε είστε υπερβολικά προσκολλημένοι στη μαμά σας ή τη μισείτε και πιστεύετε ότι σας έχει καταστρέψει τη ζωή. Όποιο από τα δύο κι αν συμβαίνει, το σίγουρο είναι ότι η αποδοκιμασία της σας ενοχλεί και σας πληγώνει.

Μήπως έχει έρθει η ώρα να αρχίσετε να την αντιμετωπίζετε λίγο περισσότερο ως ενήλικας;

Λέων: Ανάγκη για κολακεία

Λιοντάρια μου κοιτάξτε, όλοι θέλουμε να αρέσουμε και να μας εκτιμούν. Εσείς, όμως, πάτε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο. Κολακεύεστε τόσο πολύ όταν κάποιος σας πει μια καλή κουβέντα που, και ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου να είναι, αυτόματα θα τον λατρέψετε!

Καλό θα ήταν να ξυπνήσετε, λίγο, γιατί έτσι πολύ συχνά γίνεστε θύματα και… καθόλου δεν σας πάει!

Παρθένος: Ανάγκη για τον απόλυτο έλεγχο

Αυτό το παράδειγμα είναι χαρακτηριστικό σας: Έχετε μία ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας. Ετοιμάζεστε για την επίμαχη στιγμή και ξαφνικά… είναι στραβή αυτή η κορνίζα στον τοίχο ή έτσι μου φαίνεται; Αν δεν την ισιώσετε, δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε τη στιγμή ποτέ!

Χαλαρώστε λίγο, δείτε τη ζωή πιο ανέμελα και εμπιστευτείτε τους ανθρώπους που έχετε επιλέξει να έχετε στη ζωή σας.

Ζυγός: Αποφάσεις, αποφάσεις, αποφάσεις

Δεν έχετε χειρότερο, από το να πρέπει να πάρετε άμεσα μια σοβαρή απόφαση –και συνήθως θα πάρετε τη λάθος. Το πρόβλημα είναι, ότι είστε κατά κανόνα ασυμβίβαστα άτομα που αρνούνται να ακολουθήσουν το ρεύμα και επιμένουν να κάνουν το δικό τους, όμως αυτό πολλές φορές δεν σας βγαίνει σε καλό.

Σταματήστε να αγχώνεστε για τα μικρά και ασήμαντα και αρχίστε να δεσμεύεστε στα πιο σοβαρά.

Σκορπιός: Αποφυγή αντιμετώπισης φοβιών

Ενώ είστε αρκετά δυναμικά και δραστήρια άτομα, η μεγάλη σας αδυναμία είναι να αντιμετωπίσετε, πρόσωπο με πρόσωπο, όσα σας φοβίζουν. Δεν θέλετε καν να δοκιμάσετε να εκλογικεύσετε τους φόβους σας. Αντίθετα, τρέχετε μακριά από ό,τι σας στρεσάρει και κάνετε ό,τι μπορείτε για να το αποφύγετε.

Αυτό, όμως, δεν βοηθά στο να λύσετε κανένα πρόβλημα…

Τοξότης: Το «όχι»

Είστε από τη φύση σας θετικοί και αισιόδοξοι άνθρωποι, τόσο που μερικές φορές δυσκολεύεστε τρομερά να διαχειριστείτε οποιαδήποτε άρνηση ή εμπόδιο. Είστε τόσο προσκολλημένοι στις πεποιθήσεις σας που σπάνια δίνετε ευκαιρία στο άνοιγμα μια νέας πόρτας, ούτε αποδέχεστε το κλείσιμο μια παλιάς.

Θέλετε να γίνει το δικό σας. Κι όταν δεν γίνεται, σας τρώνε οι μαύρες σκέψεις.

Αιγόκερως: Κοινωνικό άγχος

Στους Αιγόκερους δεν αρέσει πολύ να ακούν ή να επικοινωνούν με άλλους ανθρώπους, κυρίως γιατί μισούν να ακούν τις γνώμες τους. Έτσι, αποφεύγουν γενικώς τα κοινά και τις πολλές παρέες, κάτι που μακροπρόθεσμα κάνει τις συναναστροφές τους άβολες και τους προκαλεί ακόμα περισσότερο κοινωνικό άγχος.

Ξέρετε κάτι όμως; Συχνά γίνεστε εξαντλητικοί!

Υδροχόος: Η «ξερολίαση»

Είστε από τη φύση σας άτομα με τρομερή αυτοπεποίθηση, την οποία δεν διστάζετε να επιδεικνύετε με κάθε ευκαιρία, όμως αυτό συχνά είναι κουραστικό, ενώ μπορεί ακόμα να εισπράττεται και ως επιθετικό από τους άλλους. Ενδέχεται να γίνετε δυσπρόσιτοι με αυτή τη συμπεριφορά σας και να μπλοκάρετε την επικοινωνία σας με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι τελικά θα χρειαστεί να σας απομονώσουν, γιατί κανείς δεν θέλει δίπλα του έναν εγωκεντρικό ξερόλα.

Είστε τόσο δοτικοί από τη φύση σας που πραγματικά, μερικές φορές δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα περισσότερο από αυτά ήδη που κάνετε.

Ιχθύες: Υπερ-ευαισθησία

Σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαχειριστείτε τη λύπη. Ναι, τη λύπη. Είτε πρόκειται για ανθρώπους που έχουν μεγάλη λύπη μέσα τους, είτε για κάποιον που θα επιδιώξει να στεναχωρήσει εσάς. Επηρεάζεστε τόσο πολύ από τα λόγια και τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς, που ένα μόνο προσβλητικό ή υποτιμητικό σχόλιο κάποιου μπορεί να σας χαλάσει τη μέρα. Και το χειρότερο; Σας είναι αδύνατο να το ξεπεράσετε.

Σταματήστε διαρκώς να προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους άλλους και βρείτε τρόπους να «δυναμώσετε».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v