Μπαμπάς ξεγεννάει τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο!

Μπαμπάς ξεγεννάει τη γυναίκα του στο αυτοκίνητο!

Κάθε ιστορία τοκετού είναι ιδιαίτερη, όμως για τον παρακάτω μικρούλη που ο μπαμπάς του τον έφερε στον κόσμο μέσα στο ίδιο του το αυτοκίνητο, η ιστορία αυτή θα γίνεται θέμα συζήτησης για πολλά-πολλά χρόνια. Θα έχει μάλιστα και την παρακάτω φωτογραφία, για να συνοδεύει την αφήγησή του, την οποία πόσταρε στο Facebook η εταιρία Jaiden Photography, και απεικονίζει τον νεογέννητο μικρούλη ξαπλωμένο στην κοιλίτσα της μαμάς του, με τον μπαμπά του απόλυτα σοκαρισμένο γι' αυτό που μόλις έζησε.

«Στις 12:21, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μία ΥΠΕΡΟΧΗ μητέρα και ένας ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ πατέρας έφεραν στον κόσμο το μωράκι τους, στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου τους!», γράφει χαρακτηριστικά η λεζάντα της φωτογραφίας. «Νιώθω δέος για την δύναμή τους. Το γλυκό μωρό τους δεν μπορούσε να περιμένει ούτε ένα λεπτό ακόμα, για να έρθει στον κόσμο και ο μπαμπάς του το ξεγέννησε μέσα σε λίγα λεπτά, αφού πρώτα πάρκαρε το αμάξι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν πόσο υπέροχο είναι να βλέπεις αυτό το θαύμα… τι τρομερή νύχτα η αποψινή!»

Σε επόμενο δημοσίευμα, η φωτογράφος θαυμάζει το πόσο ήρεμο ήταν το μωρό, ύστερα από την τρέλα της γέννησής του. «Αυτή είναι μία πανίσχυρη φωτογραφία για εμένα. Το μωρό είναι τόσο γαλήνιο στην αγκαλιά της μαμάς του, τόσο ευτυχισμένο. Ύστερα από τον χαμό που έγινε πριν λίγο, αυτή η στιγμή ήταν τόσο ήσυχη. Θα το λέω ξανά και ξανά, πόσο φανταστικό ζευγάρι και πόσο αφάνταστα δυνατή μαμά!»



Πηγή: popsugar.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v