10 υπέροχες προτάσεις για τα προσκλητήρια της βάφτισης

10 υπέροχες προτάσεις για τα προσκλητήρια της βάφτισης

Σε μία εποχή που ακόμα και στα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής μας, οι περισσότεροι προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερη οικονομία, τα προσκλητήρια αποτελούν πολυτέλεια. Η πραγματικότητα είναι ότι η πλειοψηφία όσων τα λαμβάνουν, έπειτα από λίγο καιρό τα πετούν. Εξάλλου, μπορεί κανείς να ετοιμάσει ένα ωραιότατο e-mail μέσω του οποίου να ενημερώσει τους προσκεκλημένους του. Από την άλλη, δεν παύουν να αποτελούν ένα ακόμα τρυφερό αναμνηστικό από τα βρεφικά χρόνια του παιδιού που -όπως και να το κάνουμε- οι περισσότερες μαμάδες θέλουν να φυλάξουν.

Τα παρακάτω προσκλητήρια, μάλιστα, έχουν ένα παραπάνω ατού: Αποτελούν τις πιο «φρέσκιες» και πρωτότυπες προτάσεις της αγοράς που υπόσχονται να κερδίσουν το ενδιαφέρον και να παραμείνουν για λίγο παραπάνω καιρό φυλαγμένα στο μυαλό, αλλά και στα συρτάρια των καλεσμένων σας!

Προσκλητήριο χρωματιστό σπιτάκι, lexiscreations.gr

Τυπωμένα και από τις δύο όψεις, θυμίζουν παιδικό κολάζ και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο ύφος της δικής σας βάφτισης.

Θα τα βρείτε εδώ.

Τιμή: 1,60 ευρώ ανά τεμάχιο.

Προσκλητήριο παιδάκι με κοπτικό, Type Center

Το χαριτωμένο αυτό κοπτικό μπαίνει είτε σε φάκελο είτε σε κουτάκι. Σε συνεννόηση με το κατάστημα μπορείτε να διαμορφώσετε τα χρώματα ή και το μέγεθος του προσκλητηρίου.

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: Οι τιμές των προσκλητηρίων βάπτισης στο Type Center ξεκινούν από 1,5 ευρώ ανά τεμάχιο.

Προσκλητήριο από ύφασμα, Αν αγαπάς

Ένα ιδιαίτερο προσκλητήριο από ύφασμα, σε ροζ απόχρωση, ιδανικό για την βάπτιση της μικρής σας πριγκίπισσας!

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: Από 3,37 ευρώ ανά τεμάχιο.

Προσκλητήριο με τη φωτογραφία του μωρού, Blooming

Μια πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι καλεσμένοι σας, αφού με το προσκλητήριο αυτό θα έχουν τη φατσούλα του μωρού σας σε περίοπτη θέση στο σπίτι τους. Το σχέδιο του προσκλητηρίου στην πίσω πλευρά θυμίζει καρ-ποστάλ, στην οποία θα γράψετε τις πληροφορίες της βάπτισης.

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: Από 1 ευρώ ανά τεμάχιο.

Προσκλητήριο με θαλασσινό θέμα, beaucoup.gr

Κομψό και ιδιαίτερο, το προσκλητήριο αυτό που φτιάχνεται εξ ολοκλήρου στο χέρι ταιριάζει τόσο σε βάπτιση κοριτσιού όσο και αγοριού, η οποία θα λάβει χώρα εν μέσω καλοκαιριού!

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 2 ευρώ ανά τεμάχιο.

Προσκλητήριο-ταυτότητα μωρού, e-prosklitirio.gr

Η τελευταία λέξη της «μόδας» στα προσκλητήρια δεν είναι άλλη από τις ταυτότητες που περιλαμβάνουν φωτογραφία του μωρού και όλες τις πληροφορίες του event, γραμμένες σε στιλ… αστυνομικό.

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 0,80 ευρώ ανά τεμάχιο.

Ρομαντικό προσκλητήριο Sarah Key, Fantasticheria

Αν ανήκατε στα κορίτσια που λάτρευαν ό,τι είχε να κάνει με την Sarah Key και αν είχατε την τύχη να αποκτήσετε κόρη, μόλις βρήκατε όχι μόνο το θέμα της βάπτισης, αλλά και τα ομορφότερα προσκλητήρια για τους καλεσμένους σας.

Θα τα βρείτε εδώ.

Τιμή: 1,30 ευρώ ανά τεμάχιο.

Προσκλητήριο βάπτισης σοκολάτα, e-shopgamouvaptisis

Πρωτότυπο και… πεντανόστιμο! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξουν οι προσκεκλημένοι σας με αυτό το προσκλητήριο, είναι να μην πετάξουν το περιτύλιγμα!

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 1,30 ευρώ ανά τεμάχιο.

Προσκλητήριο βάπτισης αερόστατο, Τypolinea

Σκοπεύετε να διοργανώσετε για το μικρό σας μια βάπτισης με… ταξιδιάρικο θέμα; Αυτά τα προσκλητήρια θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία τους.

Θα τα βρείτε εδώ.

Τιμή: 1,50 ευρώ ανά τεμάχιο.

Προσκλητήριο για…  μικρούς πρίγκιπες, από το Χαμόγελο του Παιδιού

Αποκτώντας είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύετε μεν το έργο και τις δράσεις του, αλλά και φροντίζετε ώστε η βάφτισή σας να αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το παραπάνω πρωτότυπο προσκλητήριο αποτελεί ένα μόνο δείγμα από τη μεγάλη ποικιλία του e-shop. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής κειμένου γραμματοσειράς και χρώμα φακέλου.

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 1,20 ευρώ ανά τεμάχιο.

 
*Προσοχή: Στις παραπάνω τιμές των προσκλητηρίων δεν περιλαμβάνεται το κόστος της εκτύπωσης, το οποίο συνήθως κυμαίνεται από 30 έως 50 ευρώ, ανάλογα με την εταιρία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v