To Περιβόλι στη Βάρη… φέρνει την Άνοιξη!

To Περιβόλι στη Βάρη… φέρνει την Άνοιξη!

Λιακάδες, παιχνίδι, χαλάρωση, από την Τρίτη 21 Μαρτίου στο Περιβόλι στη Βάρη. Με νέο, ανοιξιάτικο ωράριο, τα μεσημέρια και τα απογεύματά μας ανήκουν δικαιωματικά στο καταπράσινο καταφύγιο της πόλης.

Καθημερινά στις 14:00 (Τρίτη – Παρασκευή), αμέσως μετά το κουδούνι, η διασκέδαση στο Περιβόλι στη Βάρη ξεκινά με ελεύθερο φυσικό παιχνίδι … όπως άλλοτε, μέχρι τελικής πτώσης αλλά και με αχτύπητες δραστηριότητες:

Κάθε Τετάρτη, 18:00 - 19:00

Γινόμαστε μια τεράστια παρέα και παίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε! Αμπάριζα, κρυφτό, κουτσό, και άλλα τόσα που ούτε καν θυμόμασταν ότι υπάρχουν, μας περιμένουν ανυπόμονα για έναν αξέχαστο παιχνιδο-μαραθώνιο όλο ξεγνοιασιά. 

Κάθε Πέμπτη, 11:00 - 12:00 και 18:00 - 19:00

H ξεχωριστή πολύ-αισθητηριακή εμπειρία, όπου τα παιδιά εξερευνούν έναν εντυπωσιακό «άγνωστο» κόσμο γεμάτο πρωτότυπα υλικά και παιχνιδιάρικα σχήματα, με μόνο σύμμαχο τη φαντασία και τις αισθήσεις τους. Παίζουν, πειραματίζονται, λερώνονται, χαίρονται, επικοινωνούν και αναπτύσσουν όλες τις δεξιότητές τους. 


Μικροί Εξερευνητές - Κάθε Τρίτη, 18:00 - 19:00.

Μικροί Κηπουροί - Κάθε Παρασκευή 18:00 - 19:00.

Ολοκαίνουριοι κύκλοι μαθημάτων γεμάτοι συναρπαστική περιπέτεια, τσουγκράνες, γρίφους, ποτιστήρια, εκπλήξεις, φαντασία, δημιουργικότητα, ομαδικότητα και πολύ παιχνίδι!

Α, και ένας υπέροχος δικός τους λαχανόκηπος στο τέλος!

Από την Τρίτη 21 Μαρτίου, κάθε ανοιξιάτικο απόγευμά μας είναι και μια απόλυτη εμπειρία ελευθερίας: τα 4 στρέμματα του πρότυπου οικολογικού πολυχώρου του Περιβολιού στη Βάρη σας προσκαλούν σε δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και σε ελεύθερο φυσικό παιχνίδι με την αγαπημένη σας παρέα!

Όσο για το κολατσιό; Μην ανησυχείτε, στην Κουζίνα του Περιβολιού σας περιμένουν τα πιο νόστιμα και υγιεινά σνακς φτιαγμένα από αγνά και φρέσκα υλικά. 

Καθημερινές (εκτός Δευτέρας) 14:00-20:00, Πέμπτη και Σαββατοκύριακα 10:00-20:00.

Το Περιβόλι στη Βάρη

Κυργίων 15, Βάρη (δίπλα στη Σχολή Ευελπίδων)

Τ: 210 8963000, e-mail: [email protected]

www.perivolivari.gr , www.facebook.com/PerivoliVari

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v