To Bio-Oil σας προσκαλεί να μοιραστείτε πολύτιμα μυστικά περιποίησης με τις φίλες σας!

To Bio-Oil σας προσκαλεί να μοιραστείτε πολύτιμα μυστικά περιποίησης με τις φίλες σας!

Εσύ, γιατί εμπιστεύεσαι το Bio-Oil; Μήπως γιατί αναπλάθει το δέρμα σου και βελτιώνει την εικόνα των ουλών και των ραγάδων; Το χρησιμοποιείς μετά το μπάνιο γιατί λατρεύεις τη βελούδινη αίσθηση της επιδερμίδας σου; Για τη λείανση των λεπτών γραμμών του προσώπου σου; Μάλλον, για όλα αυτά μαζί …και για ακόμα περισσότερα!

Το Bio-Oil είναι ένα μοναδικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας! Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει; Το ότι οι γυναίκες που το χρησιμοποιούν, ανακαλύπτουν καθημερινά, εκτός από τις ήδη γνωστές φαρμακευτικές δράσεις του κι άλλες…περισσότερο καλλυντικές. Κάθε σταγόνα Bio-Oil, αποτελεί για κάθε γυναίκα το δικό της μυστικό, που ανακαλύπτει με το δικό της μοναδικό τρόπο.  Κάθε σταγόνα και ένα μυστικό περιποίησης λοιπόν. Αυτό είναι το Bio-Oil!

Το Bio-Oil φέτος δεν σταματάει εδώ! Γνωρίζει καλά πως οι όλες οι γυναίκες έχουν τα δικά τους μυστικά περιποίησης και φροντίδας του δέρματός τους. Γνωρίζει ακόμα καλύτερα όμως πως μπορούν να τα εμπιστευθούν μόνο σε ένα άτομο. Στη φίλη τους! Γι΄ αυτό, δημιουργεί την ολοκαίνουρια καμπάνια #exoenamistiko, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες αυτές τις γυναίκες που το έχουν λατρέψει, να μοιραστούν τις μαγικές χρήσεις του με τις φίλες τους. Πώς;  Μία επίσκεψη στο exoenamistiko.gr, αρκεί!



Μέσα από το exoenamistiko.gr, οι πιστές φίλες του Bio-Oil καλούνται από την 1η Μαρτίου μέχρι τις 23 Απριλίου, από τη μία να ανακαλύψουν νέα Bio-Oil μυστικά κι από την άλλη να αποκαλύψουν τα δικά τους, διεκδικώντας μοναδικά δώρα ομορφιάς και περιποίησης. Συνεδρίες SPA, μαθήματα μακιγιάζ και θεραπείες μανικιούρ-πεντικιούρ μπορούν να γίνουν δικά τους. Γιατί το Bio-Oil φροντίζει κάθε γυναίκα ξεχωριστά! Ποια θα έλεγε «όχι» σε μυστικά λάμψης, ενυδάτωσης και ανάπλασης του δέρματός  της; Το Bio-Oil ξέρει την απάντηση: Καμία!

Κάθε γυναίκα και μία διαφορετική ανάγκη, κάθε ανάγκη και μία διαφορετική πρόκληση για το Bio-Oil. Από την αναδόμηση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, μέχρι τη βαθιά θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Εσύ, κρατάς μυστικό; Επισκέψου τώρα το exoenamistiko.gr, για να μοιραστείς τα δικά  σου αγαπημένα Bio-Oil  μυστικά και δώσε την ευκαιρία σε μία ή περισσότερες φίλες σου να λατρέψουν κάθε σταγόνα του!

Και μην ξεχνάτε! Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται και στο Facebook μέσα από την ολοκαίνουρια σελίδα του Bio-Oil.

Λίγα λόγια για το Bio–Oil...



Το Bio‑Oil είναι ένα μοναδικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας, το οποίο εξειδικεύεται στη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων, της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος, της αφυδατωμένης επιδερμίδας, καθώς και των σημαδιών γήρανσης.

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με βιταμίνες, έλαια καλέντουλας, χαμομηλιού, δεντρολίβανου και λεβάντας, συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναδόμηση και ανάπλαση του δέρματος. Χάρη στο καινοτόμο, παγκόσμια πατενταρισμένο συστατικό Purcellin oilTM το οποίο περιέχεται στη σύνθεσή του, η απορρόφηση όλων των ευεργετικών συστατικών του μεγιστοποιείται  ενώ η υφή του παραμένει εξαιρετικά ελαφριά χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας!

Γι’ αυτούς τους λόγους,  το Bio‑Oil μπορεί να γίνει το αγαπημένο προϊόν κάθε γυναίκας για την καθημερινή περιποίηση του σώματος αλλά και του προσώπου της.

Το Bio‑Oil έχει κερδίσει μέχρι σήμερα 332 βραβεία στην κατηγορία περιποίησης δέρματος και έχει γίνει το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν για την αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων σε 24 χώρες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v