Γιατί αυτή η μαμά κυνηγάει το γυμνό παιδί της στον παιδότοπο;

Γιατί αυτή η μαμά κυνηγάει το γυμνό παιδί της στον παιδότοπο;

Τα Burger King στην Αμερική είναι κάτι σαν τα ελληνικά Goody’s, με την διαφορά ότι κάποια διαθέτουν και παιδότοπο με «φουσκωτά». Στο συγκεκριμένο φαστφουντάδικο βρέθηκε η μαμά Kearstin Leslie, με τα παιδιά της που έπαιζαν ανέμελα. Κάποια στιγμή, όμως, η μικρή της κόρη Charlie, αποφάσισε να παίξει λίγο πιο «ελεύθερα» και… πέταξε όλα της τα ρούχα από πάνω της!

«Αν κανείς αναρωτιέται πώς πήγε σήμερα η μέρα μου…», γράφει η έγκυος μαμά στη σελίδα της στο Facebook πάνω από την επίμαχη φωτογραφία. «Έπειτα από το προγραμματισμένο μας ραντεβού στον παιδίατρο, πήγαμε στα Burger King για πρωινό, και φυσικά άφησα τα παιδιά να παίξουν στον παιδότοπο. Η Charlie αποφάσισε να σκαρφαλώσει ψηλά, στο πάνω επίπεδο, και να ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ και έτσι πήρα την κοιλάρα μου άρχισα να σκαρφαλώνω κι εγώ από πίσω της για να την πιάσω και να την αναγκάσω να ντυθεί ξανά.»



Η φωτογραφία της Kearstin που κυνηγάει την Charlie πήρε τόσα πολλά Likes και Shares που κατέληξε στη σελίδα για μαμάδες Breastfeeding Mama Talk Facebook, στην οποία έλαβε σχόλια συμπαράστασης όπως «χρειάζομαι τουλάχιστον 17 λεπτά κάθε πρωί για να παλέψω μαζί τους μέχρι να ντυθούν, ενώ τους παίρνει μόλις 5 δευτερόλεπτα για να πετάξουν κάθε ρούχο από πάνω τους!»

Γιατί αυτό σημαίνει να έχεις μικρά παιδιά –είναι η απάντηση, αν ακόμα αναρωτιέστε.

Πηγή: popsugar.com

v