10 διάσημοι γονείς μιλούν για τη μητρότητα

10 διάσημοι γονείς μιλούν για τη μητρότητα

H λατρεμένη Meryl Streep, η Drew Barrymore με τα πολυτάραχα νεανικά χρόνια, το μουσικό είδωλο της Μεγ. Βρετανίας Adele και πολλές ακόμα διάσημες μαμάδες, μοιράζονται το κοινό ταξίδι στη μητρότητα και, με την εμπειρία και σοφία ζωής που τις διακρίνει έχει η κάθε μία πλέον την δική της ενδιαφέρουσα άποψη για το τι σημαίνει να μεγαλώνεις παιδιά...

Meryl Streep

«Η μητρότητα έχει μία εξαιρετικά ανθρωπιστική επίδραση. Περιορίζει τα πάντα στα απολύτως απαραίτητα.»

Sandra Bullock



«Είμαι απλά η μαμά που ετοιμάζει μεσημεριανό, πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο, βρίσκει τα χαμένα παιχνίδια, πλένει τα ρούχα και είμαι εδώ για παιχνίδι. Και αυτά είναι όσα αρκεί να κάνει μια μαμά.»

Mark Wahlberg


«Απ’όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον, δεν υπάρχει σημαντικότερη δουλειά στον κόσμο από το να είσαι μαμά.»

Michelle Obama



«Πριν λίγο καιρό ήμουν κι εγώ εργαζόμενη μαμά. Και ξέρω ότι μερικές φορές, όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, είναι πιο εύκολο να παρκάρεις το παιδί μπροστά στην τηλεόραση για μερικές ώρες, για να μπορέσεις να κάνεις καμιά δουλειά στο σπίτι ή να έχεις λίγη ησυχία.»

Charlize Theron



«Μπορώ μόνο να ευχηθώ να φτάσω έστω το 10% της μαμάς μου. Ήταν αυτή που με ενθάρρυνε να έχω πίστη στον εαυτό μου και να απολαμβάνω τη ζωή. Και αυτό είναι που θέλω κι εγώ για τον γιο μου.»

Drew Barrymore


«Ο καλύτερος λόγος να είσαι μαμά είναι επειδή αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο σε καθημερινή βάση. Κάθε πρωί, όταν ξυπνάω την κόρη μου, το στοίχημα είναι “μπορώ να την κάνω να χαμογελάσει;” και αυτό από μόνο του μου φτιάχνει τη διάθεση. Είναι, βέβαια, ένας διαφορετικός τρόπος ζωής από αυτόν που είχα –και σίγουρα πολύ καλύτερος.»

Beyonce

«Προφανώς η μητρότητα με άλλαξε εντελώς. Είμαι πολύ πιο γενναία και νιώθω πολύ πιο ασφαλής. Η ζωή μου απέκτησε μεγαλύτερο νόημα.»

Nia Vardalos



«Το να γίνεσαι μαμά, για εμένα τουλάχιστον, σημαίνει ότι αποδέχεσαι πως τα επόμενα 16 χρόνια της ζωής σας θα έχεις μονίμως μία τσάντα γεμάτη σκουπίδια.»

Adele



«Είναι απίστευτα δύσκολο να είσαι γονιός. Πίστευα ότι θα είναι εύκολο. Έλεγα όλοι το κάνουν, πόσο δύσκολο να είναι; Πωωω… είναι παλούκι. Αλλά είναι φανταστικό!»

Αngelina Jolie



«Κάποιες φορές, όταν θέλω να κατακτήσω τον κόσμο, προσπαθώ να θυμάμαι ότι είναι εξίσου σημαντικό να καθίσω κάτω και να ρωτήσω τον γιο μου πώς νιώθει ή να του μιλήσω για τη ζωή.»

 

v