Ανακαλύψτε στα Praktiker ό,τι χρειάζεστε για όμορφες και ασφαλείς οικογενειακές βόλτες με το ποδήλατο

Ανακαλύψτε στα Praktiker ό,τι χρειάζεστε για όμορφες και ασφαλείς οικογενειακές βόλτες με το ποδήλατο

Άνοιξη. Ο καιρός γίνεται κάθε ημέρα και καλύτερος, η διάθεση αλλάζει και οι βόλτες για μικρούς και μεγάλους γίνονται όλο και πιο συχνές. Αγαπημένη συνήθεια, ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν την άθληση με αξέχαστες, διασκεδαστικές στιγμές για όλη την οικογένεια, είναι το ποδήλατο. Εκτός από την επιλογή του πιο «family friendly» προορισμού, η προετοιμασία για την ανοιξιάτικη εξόρμησή μας, περιλαμβάνει και αναζήτηση για όλα αυτά που θα κάνουν τη βόλτα μας και ευχάριστη και ασφαλή. Πολλά από αυτά, θα τα ανακαλύψουμε αυτό το Σάββατο, 8 Απριλίου στην «Ημέρα Ποδηλάτου» που διοργανώνουν τα Praktiker στα καταστήματα της Αγ. Βαρβάρας και της Πάτρας.

Μια εκδήλωση για «Μικρούς και Μεγάλους»

Όσα και να γνωρίζουμε για το ποδήλατο δεν είναι ποτέ αρκετά, τα Praktiker διοργανώνουν την «Ημέρα Ποδηλάτου». Μια all-day διαδραστική εκδήλωση για όλη την οικογένεια, με συμμετοχικά παιχνίδια, quiz, διαγωνισμούς και τη δυνατότητα να κερδίσουμε ένα ποδήλατο! Η πρώτη «Ημέρα» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 1η Απριλίου, με μεγάλη επιτυχία στα καταστήματα του Ελληνικού, της Μεταμόρφωσης, της Θεσσαλονίκης και του Ηράκλειου Κρήτης. Η δεύτερη και τελευταία για φέτος, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Απριλίου στα Praktiker ης Αγ. Βαρβάρας και της Πάτρας, από τις 11.00 π.μ. έως τις 19.00. Με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο, θα μάθουμε περισσότερα, θα περάσουμε όμορφες, εύθυμες, οικογενειακές στιγμές και μπορεί να αποκτήσουμε και ένα νέο ποδήλατο, για να ξεκινήσουν οι ανοιξιάτικες εξορμήσεις μας με τον καλύτερο τρόπο!



Εκτός από όσα θα μάθουμε την «Ημέρα Ποδηλάτου», στο νέο κατάλογο των Praktiker, θα ανακαλύψουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών, φρέσκιες ιδέες και προτάσεις, καθώς και μια ποικιλία σε σειρές, χρώματα και αξεσουάρ, για εμάς και τα παιδιά μας, για κάθε ηλικία και κάθε ποδηλατική βόλτα.

Για τους μικρούς

Από παιδικά ποδήλατα και αυτοκινούμενα οχήματα-παιχνίδια, σε scooter και bebe, σε εξαιρετικές τιμές και με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως κράνη και παγούρια. Δεν θα τα λατρέψουν μόνοι οι μικροί φίλοι του ποδηλάτου, για την άνεση και τη χαρά που θα τους προσφέρουν, αλλά και εμείς γιατί θα τα μεταφέρουν με ασφάλεια και για όσα μαθαίνουν τώρα να κάνουν ποδήλατο, θα τα βοηθήσει να κάνουν τα πρώτα ποδηλατικά του βήματα, σωστά.

Για τους μεγάλους

Με κορυφαίες συνεργασίες και αναγνωρισμένες σειρές όπως τα Mountain (MTB), City, Trekking και Full Suspension ποδήλατα, νέες σειρές που ξεχωρίζουν όπως τα Fat Bikes, Folding Bikes, Racing Bikes, E-bikes και τις own-brand σειρές Everest και Everest Pro που δημιουργήθηκαν ειδικά για τα Praktiker, η ανακάλυψη του ιδανικού ποδηλάτου θα γίνει εύκολη υπόθεση. Όσες μαμάδες δυσκολεύονται να επιλέξουν για τις ίδιες ή τα μικρά τους, έμπειροι συνεργάτες των Praktiker θα προτείνουν tailor-made ιδέες και λύσεις για κάθε περίσταση, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και το ποσό που θέλουμε να διαθέσουμε και με την ασφάλεια τόσο τη δική μας, όσο και του ίδιου του ποδηλάτου.

#Praktiker #bikeday #bicycle

v