Και οι μπαμπάδες παίζουν μπάλα στο Business Champions League του Paradise Park!

Και οι μπαμπάδες παίζουν μπάλα στο Business Champions League του Paradise Park!

Στο βιωματικό πάρκο Paradise Park εκτός από τα παιδιά, παίζουν και οι μπαμπάδες μπάλα στο Business Champions League, το καλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου  για εταιρίες (εταιρικές ομάδες 6x6).  Το Business Champions League διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από το Paradise Mini Football, το ποδοσφαιρικό κομμάτι του Paradise Park.

Στα 5 εξαιρετικά γήπεδα προδιαγραφών UEFA, με χλοοτάπητα τελευταίας τεχνολογίας και άριστο φωτισμό 200 LUX, αναμετρώνται δεκάδες εταιρικές ομάδες από όλη την Αττική, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις και ευκολίες που μόνο το Paradise Mini Football ξέρει να προσφέρει. Για διάστημα περίπου 3 μηνών, κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται αγώνες με φάση ομίλων και τελική φάση, μέχρι να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής, η εταιρική ομάδα που θα σηκώσει το Business Champions League. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη το 6o Business Champions League που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις αλλά και πλούσια δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Αν θέλετε να ζήσετε κι εσείς μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές, οργανώστε τη δική σας εταιρική ομάδα και δηλώστε συμμετοχή στο επόμενο Business Champions League εδώ και στο 210 2466466.

v