Πάσχα στην Αθήνα; Ναι, αλλά με Kidom και με Στρουμφάκια!

Πάσχα στην Αθήνα; Ναι, αλλά με Kidom και με Στρουμφάκια!

Το Πάσχα στην Αθήνα μπορεί να μην είναι η ιδανική επιλογή ειδικά όταν ανταγωνίζεσαι διηγήσεις φίλων και γνωστών για Πάσχα στο χωριό ή το νησί. Και όμως, κρύβει μια πιο ήρεμη Αθήνα και πολλές επιλογές για οικογενειακές στιγμές διασκέδασης με κορυφαία το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά: το Kidom του Allou! Fun Park. Πόσο μάλλον όταν αυτό φιλοξενεί και δύο αγαπημένα Στρουμφάκια!

Το Kidom, που αποτελεί το μικρό αδερφάκι του Allou! και βρίσκεται ακριβώς δίπλα του, έχει κερδίσει με το σπαθί του τον τίτλο «το βασίλειο των παιδιών»: δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο σε έκταση πάρκο για παιδιά, αλλά και με την πλουσιότερη ποικιλία παιχνιδιών. Στο κέντρο του, δεσπόζει το μεγαλύτερο Carrousel της Αθήνας, ένα ονειρεμένο παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Τρία διαφορετικά τρενάκια κάνουν στριφογυριστές βόλτες τα παιδιά, ιπτάμενα ελεφαντάκια και ένας ψηλός πύργος τα ανεβάζουν ψηλά ενώ βαρκάκια σε σχήμα κορμών ή ζώων τα πλατσουρίζουν σε - ρηχά πάντα – νερά. Ο μεγάλος παιδότοπος του Kidom εκτός από τεράστια φουσκωτά φιλοξενεί μία πανύψηλη τσουλήθρα για καταβάσεις με σαμπρέλα και παιχνίδια σκαρφαλώματος. Μόνο εδώ υπάρχει και ειδική baby zone με φουσκωτά για τους μπόμπιρες έως 3 ετών που τους προσέχει έξτρα προσωπικό.



Το προσωπικό του Kidom είναι ακόμα ένα plus σε αυτό που προσφέρει: τα έμπειρα και χαμογελαστά αγόρια και κορίτσια, που βρίσκονται σε όλα τα παιχνίδια, είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά και τους γονείς κάνουν την εμπειρία της επίσκεψης ακόμα πιο ευχάριστη. 

Πού αλλού λοιπόν θα μπορούσαν να κάνουν … τις πασχαλινές τους διακοπές ο Μπαμπαστρουμφ και η Στρουμφίτα αν όχι στο Kidom; Οι δύο ήρωες της νέας ταινίας «Τα Στρουμφάκια - το Χαμένο Χωριό» που κάνει θραύση στις κινηματογραφικές αίθουσες, θα βρίσκονται αποκλειστικά στο Kidom όλες τις διακοπές του Πάσχα. Καθημερινά μέχρι και τις 23 Απριλίου στη μικρή πλατεία πίσω από το Carrousel περιμένουν τα παιδιά για να χορέψουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Αναμνηστικά δωράκια από την ταινία θα κληρώνονται επίσης καθημερινά.



Μια βόλτα που περιέχει παιχνίδι, αγαπημένους ήρωες αλλά και διάλλειμα για φαγητό στο Goody’s ή ένα pop corn στο χέρι είναι σίγουρα μια τέλεια μέρα για τα μικρά παιδιά και θα προσθέσει μία αξέχαστη χαρούμενη ανάμνηση στο φετινό τους αθηναϊκό Πάσχα.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εμφανίσεων του Μπαμπαστρούμφ και τις Στρουμφίτας μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.allou.gr/gr/enimerosou/ta-nea/?Newsid=44

Η είσοδος στο Kidom είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες.

Ωράριο λειτουργίας

Μ. Δευτέρα - Μ. Πέμπτη: 10:00 - 23:00.

Μ. Παρασκευή: 13:00 - 21:00.

Μ. Σάββατο 10:00 - 22:00 .

Κυριακή του Πάσχα - Κυριακή του Θωμά: 10:00 - 24:00.

Δευτέρα – Παρασκευή: 17:00 – 22:00.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v