Μαμάδες φοράνε μπικίνι για πρώτη φορά μετά τον τοκετό και μοιράζονται τα συναισθήματά τους

Μαμάδες φοράνε μπικίνι για πρώτη φορά μετά τον τοκετό και μοιράζονται τα συναισθήματά τους

Σε μία πρόσφατη φωτογράφιση, η Reebok ζήτησε από πέντε μαμάδες να σταθούν μπροστά στον φακό, φορώντας μόνο ένα μπικίνι και ένα χαμόγελο και να μιλήσουν για το πώς έχει αλλάξει το σώμα τους μετά το μωρό. Οι γυναίκες αυτές, όχι μόνο συμφώνησαν σε αυτό, αλλά αποδείχθηκαν… αξιοθαύμαστες!

Με εντελώς διαφορετικό σωματότυπο η κάθε μία, μοιράστηκαν την αίσθηση περηφάνιας που νιώθουν γνωρίζοντας πως υπάρχει κάτι παραπάνω από αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες τους. Για την ακρίβεια, νιώθουν όπως κάθε μαμά θα έπρεπε να νιώθει και όπως η κοινωνία θα έπρεπε να τις ενθαρρύνει να νιώθουν.



Η Arielle, λοιπόν, λέει «Θέλω να διδάξω την κόρη μου να αγαπά και να εκτιμά κάθε εκατοστό του εαυτού της, ακόμα κι αν νιώθει αλλόκοτα για κάτι, ακόμα κι αν έχει κάτι που δεν της αρέσει. Γιατί δεν υπάρχει κανείς που θα αγαπήσει ποτέ κάθε σου εκατοστό, όπως ο εαυτός σου.»



Η Farrah λέει ότι απέκτησε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αφού έγινε μαμά: «Δεν θα στεκόμουν ποτέ εδώ φορώντας μόνο ένα μπικίνι, ακόμα κι αν ήξερα ότι δείχνω μια χαρά. Το σώμα μου, όμως, είναι το σώμα ενός μαχητή. Άντεξα την εγκυμοσύνη, την τρέλα που σου προκαλούν οι ορμόνες, τις ατελείωτες ώρες του τοκετού. Έδωσα τη μάχη μου και την κέρδισα.»



«Ελπίζω να διδάξω τα παιδιά μου ότι η αυτοπεποίθηση έρχεται από τον ίδιο σου τον εαυτό και κανείς άλλος δεν μπορεί να στην δώσει», λέει η Stephanie. «Έτσι, δεν έχει πραγματικά σημασία πόσο όμορφη είσαι ή πώς δείχνουν τα μαλλιά σου ή αν χωράς σε ένα μαγιό ή σε ένα τζιν. Αν δεν αγαπάς τον εαυτό σου και δεν έχεις αυτοπεποίθηση, τότε δεν έχεις πραγματική ομορφιά που θα κρατήσει.»



«Νιώθω αυτοπεποίθηση όταν ο γιος μου λέει ότι είμαι όμορφη», εξομολογείται η Kanya. Μου λέει «Μανούλα, είσαι όμορφη.»



Η Brittany είναι περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη. «Πριν αποκτήσω την κόρη μου, ήμουν τρομερά αδύνατη. Κοκκαλιάρα. Έτσι τώρα νιώθω ότι μου έδωσε τις γυναικείες καμπύλες που αγαπώ και καμαρώνω.»

Δείτε αναλυτικά τι είχαν να πουν στο παρακάτω βίντεο:



Πηγή: mom.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v