Η ΙΚΕΑ γιόρτασε την ημέρα «Λίγο σπίτι ακόμα»

Η ΙΚΕΑ γιόρτασε την ημέρα «Λίγο σπίτι ακόμα»

Στις 25 Απριλίου η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, γιόρτασε την ημέρα «Λίγο σπίτι ακόμα!». Την ημέρα που όλοι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το δικαίωμά μας για λίγες παραπάνω στιγμές στο σπίτι, πραγματικότητα!

Με οδηγό όλες εκείνες τις ημέρες που θέλουμε να μείνουμε λίγο ακόμα στο σπίτι, που δεν θέλουμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι τα πρωινά και ονειρευόμαστε να χαλαρώνουμε λίγο ακόμα στον δικό μας χώρο, το σπίτι μας, οι χρήστες των social media μοιράστηκαν με το hashtag #ligospitiakoma, τα δικά τους «θέλω», για τις δικές τους «λίγο ακόμα» στιγμές.

Φυσικά από τη γιορτινή ατμόσφαιρα δεν έλειψαν τα δώρα και οι εκπλήξεις. Ένας μεγάλος νικητής κέρδισε μια δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 3.000€ για την ανανέωση του σπιτιού του και πολλοί άλλοι συμμετέχοντες έλαβαν μικρές εκπλήξεις για να ζήσουν τις δικές τους #ligospitiakoma στιγμές.

Όλη αυτή την προσπάθεια υποστήριξαν και οι ONIRAMA, πoυ γιόρτασαν τη δική τους ημέρα «Λίγο σπίτι ακόμα» με τον δικό τους τρόπο. Με ένα πρωτότυπο live, διαφορετικό από όσα μας έχουν συνηθίσει, μας υποδέχθηκαν στο μουσικό τους σπίτι και τραγούδησαν αποκλειστικά για την ημέρα, μέσα από ένα live streaming στη σελίδα Facebook της ΙΚΕΑ.

Απολαύστε το video των ONIRAMA στο: https://www.facebook.com/ikeagreece/videos/10155067553370470/

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερη έμπνευση στο:
http://www.ikea.gr/ligospitiakoma/
v