Χαλιά σαν καινούρια με ένα… φσιτ, εύκολα και οικονομικά!

Χαλιά σαν καινούρια με ένα… φσιτ, εύκολα και οικονομικά!

Ήρθε εκείνη η ημέρα του χρόνου που ετοιμάζεστε να μαζέψετε τα αγαπημένα σας χαλιά. Αυτά τα χαλιά που σήκωσαν όλο το βάρος ενός μακρύ Χειμώνα. Τα χαλιά που έγιναν καμβάς, πάνω στον οποίο αποτυπώθηκαν όλες οι μεγάλες στιγμές που φιλοξένησε το σπίτι.

Στιγμές όπως το παιδικό πάρτι με τα δεκάδες παπουτσάκια που χοροπηδούσαν πάνω – κάτω στο χαλί του σαλονιού, στους ρυθμούς από τα hit της χρονιάς. Στιγμές σαν το μνημειώδες reunion με τους συμμαθητές από το Γυμνάσιο. Τότε που χύθηκε πάνω στο χαλί κόκκινο κρασί. Στιγμές ανεμελιάς και χαλάρωσης, με φίλους όπου πάνω στη συζήτηση, αναποδογύρισε το φλιτζάνι με τον ελληνικό καφέ, έπεσε στο χαλί της κουζίνας και όλοι φώναζαν «Γούρι! Γούρι!»

Για όλες αυτές τις στιγμές που στιγμάτισαν τα αγαπημένα σας χαλιά, εμπιστευθείτε το Εύρηκα Carpet Care σπρέι. Τον ειδικό στα χαλιά που με λίγα φσιτ θα τα κάνει σαν καινούρια, αφού εξουδετερώνει μυρωδιές, εξαφανίζει λεκέδες, προστατεύει τα χρώματα και χαρίζει άρωμα φρεσκάδας! Εύκολα και οικονομικά.

Και για να βρείτε τα χαλιά σας σαν καινούργια και τον επόμενο χειμώνα, χρησιμοποιήστε το Εύρηκα Carpet Care σαμπουάν πριν το μάζεμα. Ένα προϊόν - αποκάλυψη, το οποίο με 5 απλά βήματα, θα σας γλιτώσει χρόνο και χρήμα, αλλά και την ταλαιπωρία του πλυσίματος σε κάποιο εξωτερικό συνεργείο.

Όμως το Εύρηκα Carpet Care δεν σταματάει εκεί, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αστράψουν και οι μοκέτες και οι ταπετσαρίες. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Πώς; Παίξτε σήμερα το συναρπαστικό παιχνίδι ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στο Facebok, για να κερδίσετε super δώρα: https://apps.facebook.com/des_ti_diafora, αλλά και να μάθετε πώς με 5 ευρώ (ενδεικτική τιμή) και 5 απλά βήματα, μπορείτε να έχετε χαλιά σαν καινούρια, άκοπα και οικονομικά. 

Ήρθε η ώρα που το καθάρισμα των χαλιών θα γίνει παιχνίδι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v