Μαμά από τη Ρόδο προσφέρει το μητρικό της γάλα σε εγκαταλελειμμένο βρέφος

Μαμά από τη Ρόδο προσφέρει το μητρικό της γάλα σε εγκαταλελειμμένο βρέφος

Λίγες μέρες πριν, στην περιοχή Πεύκες της Ρόδου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο ένα νεογέννητο μωρό, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων και μέσα σε ένα χάρτινο κουτί. Το μωρό φαίνεται ότι στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του αφού, όπως αναφέρει ο γιατρός Παύλος Τσίγκος στην εφημερίδα «Ειδήσεις», όταν το αντίκρισε για πρώτη φορά για να το εξετάσει, διαπίστωσε ότι η υγεία του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Η είδηση, φυσικά, κυκλοφόρησε εβραίως στο διαδίκτυο και η τοπική κοινωνία της Ρόδου αγκάλιασε αμέσως το βρέφος, με αποκορύφωμα μια μαμά που αποφάσισε να του προσφέρει το μητρικό της γάλα.

Η γενναιόδωρη γυναίκα, που είχε φέρει στον κόσμο το παιδί της λίγο καιρό πριν στο Νοσοκομείο της Ρόδου, επικοινώνησε με την παιδιατρική κλινική και τους είπε ότι θέλει να χορηγήσει το μητρικό της γάλα στο εγκαταλελειμμένο μωρό. Μάλιστα, προτίμησε να παραμείνει ανώνυμη και να μην δημοσιευτούν τα στοιχεία της.

Η μεγαλοψυχία και η γενναιοδωρία αυτής της γυναίκας αποδεικνύουν το μεγαλείο και την ευαισθησία της μάνας, που βλέπει όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη, σαν δικά της παιδιά!

Παράλληλα, οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να βρουν την βιολογική μητέρατου παιδιού  και ελπίζουν ότι σύντομα θα καταφέρουν να την εντοπίσουν.

Πηγή: rodiaki.gr

 

v