Το κατάλληλο μαγιό για το δικό σου σώμα

Το κατάλληλο μαγιό για το δικό σου σώμα

Λένε πως πολλοί άνθρωποι την Άνοιξη παθαίνουν κατάθλιψη. Νιώθουν πεσμένοι και μελαγχολικοί. Θα σας πούμε εμείς γιατί συμβαίνει αυτό. Εμείς οι μαμάδες. Εμείς που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να χάσουμε τα κιλά της εγκυμοσύνης (μεταξύ μας, 4 χρόνια μετά δεν ονομάζονται πια «κιλά εγκυμοσύνης», αλλά σκέτα «κιλά»), ούτε χρόνο και όρεξη για γυμναστική έχουμε, και που παρ’όλα αυτά, έχουμε τα θράσος να δοκιμάζουμε τα νέα μαγιό που κυκλοφορούν στην αγορά, γιατί δεν μπορεί, όλο και κάποιο θα κολακέψει τις κοιλίτσες μας, το σωσίβιο ή τα ολίγον τι πλαδαρά μπουτάκια μας. Και τα δοκιμάζουμε. Συμπέρασμα: Ανοιξιάτικη κατάθλιψη.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, βέβαια, το πρόβλημα δεν το έχουμε εμείς! Το πρόβλημα βρίσκεται σε όλα αυτά τα νέα μαγιό, με τα κοψίματα και τα ανοίγματα και τα σούπερ «παρτά» μπικίνι που όχι μόνο σε κάνουν να μοιάζεις με ρολό χοιρινό στο διχτάκι, αλλά σε κάνουν και να νιώθεις γυμνή! Αυτές εδώ οι φοβερές μαμάδες, το περιγράφουν με τον ακριβέστερο (και πιο ξεκαρδιστικό τρόπο).

Γιατί, δηλαδή, οι μπαμπάδες να φοράνε μαγιό-φαρδιές βερμούδες και χαλαρά t-shirts και εμείς να πρέπει να καταπιεζόμαστε τόσο πολύ; Όταν οι μαμάδες είμαστε στην παραλία, θέλουμε να μπορούμε να τρέξουμε, να παίξουμε, να γίνουμε ναυαγοσώστες, να ισιώνουμε κάθε λίγο την ομπρέλα και τις πετσέτες. Όλα αυτά δεν γίνονται με ένα μαγιό με το οποίο αφενός νιώθεις άβολα και αφετέρου, φοβάσαι μη σου βγει το στήθος έξω.

Και όλοι αυτοί παραπάνω είναι ακριβώς οι λόγοι που αφιερώσαμε ακριβώς όσο χρόνο χρειαζόταν για να επιλέξουμε 10 μαγιό που θα ταιριάξουν ιδανικά στον κάθε (μαμαδίσιο) γυναικείο σωματότυπο.

Λεπτή χωρίς καμπύλες

Παρόλο που μπορείτε να φορέσετε με άνεση οποιοδήποτε μαγιό, σας ταιριάζουν τέλεια τα ολόσωμα με έντονα σχέδια που θα δώσουν εικονικό όγκο στο σώμα σας, αλλά και τα αθλητικά.

Το ολόσωμο αυτό από τα Zara είναι ιδανικό για πολύ λεπτές γυναίκες (τιμή: 22,95 ευρώ)



Όπως και αυτό το πολύ girly μπικίνι με τα αστέρια και τα φιογκάκια, από το Asos (τιμή: 20 ευρώ.)

Χυμώδης με στήθος αλλά και έντονους γλουτούς

Σχεδόν κάθε μαγιό είναι ιδανικό για εσάς, αρκεί να μην έχει πολλά βολάν και πιέτες, που δίνουν ακόμα περισσότερο όγκο στο σώμα σας.

Ιδανικό για το σώμα σας είναι αυτό το μαγιό των Calzedonia που θα στηρίξει το στήθος σας, «κόβοντας» από τους γλουτούς (αναζητήστε την τιμή στα καταστήματα).



Επίσης, με το σώμα σας θα αναδεικνύατε και αυτό το μπικίνι από τα Benetton, το οποίο μπορείτε να ταιριάξετε με ό,τι σλιπ θέλετε από κάτω (τιμή: 29,95 ευρώ για το σουτιέν και από 14,95 ευρώ τα σλιπ).

Σώμα αχλάδι: Λεπτός κορμός, μικρό στήθος αλλά ανοιχτή λεκάνη

Το μαγιό που θα σας κολακέψει είναι αυτό που θα φέρει ισορροπία στη δυσαναλογία του πάνω και κάτω μέρους σας, άρα χρειάζεστε ένα σχέδιο με πολύ λιτό κάτω μέρος και έμφαση στο πάνω, π.χ. βολάν.

Αυτό το πάνω μέρος για μπικίνι θα το βρείτε στα Zara (τιμή: 15,95 ευρώ)



Σε εσάς ακριβώς ταιριάζει και η «τελευταία-λέξη-της-μόδας» στα μαγιό  που είναι αυτά με τα βολάν στα χέρια, όπως αυτό του Oysho (τιμή: 35,99 ευρώ)

Σώμα μήλο: Λεπτά πόδια, ανοιχτές πλάτες και στήθος

Χρειάζεστε ένα μαγιό που θα τονίσει τη μέση και τα πόδια σας, ώστε να δημιουργεί ομοιομορφία στο σώμα σας, αλλά που θα στηρίζει καλά και το στήθος σας.

Αν έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση, θα δείχνατε σέξι αλλά και κομψή με το παρακάτω μπικίνι από τα Asos (τιμή: 15 ευρώ το πάνω μέρος, 10 ευρώ το κάτω).



Αν, πάλι, προτιμάτε ολόσωμα, αυτό εδώ από τα H&M με το wrap σχέδιο στη μέση, είναι ό,τι πρέπει (διατίθεται και σε μαύρο)! (τιμή: 29,99 ευρώ).

Σώμα σανίδα: Λεπτή αλλά με ανοιχτή λεκάνη και μικρό στήθος

Επιλέξτε ένα μαγιό που να μην σας σφίγγει στη μέση, ώστε να την τονίζει περισσότερο και με βολάν ή άλλα σχέδια στο πάνω μέρος, ώστε να του δίνει όγκο.

Το ολόσωμο αυτό από τα Ted Baker θα κολάκευε τρομερά το σώμα σας (τιμή: 95 ευρώ, από τα Asos).



Εξίσου εντυπωσιακό για το σώμα σας θα ήταν επίσης αυτό το pin-up μαγιό, από τα H&M. (τιμή: 34,99 ευρώ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v