Αντηλιακή σειρά A-DERMA PROTECT για πλήρη προστασία

Αντηλιακή σειρά A-DERMA PROTECT για πλήρη προστασία

Στον ήλιο, όλα τα δέρματα γίνονται ευαίσθητα. Μόνο η φωτοπροστασία των φίλτρων δεν αρκεί! Η A-DERMA, ειδικός στη φροντίδα του εύθραυστου δέρματος, συνεχίζει να καινοτομεί με την A-DERMA PROTECT, την πρώτη αντηλιακή σειρά που δρα σε τρία επίπεδα: προστατεύει, ενισχύει, διασφαλίζει. 

Για το μικρό σου θησαυρό και για να απολαμβάνετε μαζί ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία με τη βέλτιστη προστασία, διάλεξε το Protect Spray KIDS SPF 50+.
Με λεπτόρρευστη υφή για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή που δεν κολλάει στην άμμο και χωρίς άρωμα.

Για τους μικρούς μας φίλους με δέρμα με τάση ατοπίας, η A-DERMA PROTECT σχεδίασε ένα ειδικό προϊόν με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες τους, την Protect AD Crème. Το μοναδικό αυτό προϊόν αντηλιακής προστασίας, εμπλουτισμένο με τρεις μαλακτικούς παράγοντες, είναι ειδικά σχεδιασμένο και ελεγμένο ώστε να απαντά στις ανάγκες του ξηρού δέρματος με τάση ατοπίας, με πλούσια και ευχάριστη υφή που δεν αφήνει ίχνη. Χωρίς άρωμα.

Και φυσικά, για τη μαμά με κανονικό/μικτό δέρμα, η ιδανική επιλογή είναι το Protect Fluide SPF50+. Χαρίζει την προστασία που έχει ανάγκη το δέρμα σου, όπου κι αν βρίσκεσαι! Με δροσερό, καλοκαιρινό ανάλαφρο άρωμα από ροδάκινο, πράσινο τσάι και γιασεμί.

Τέλος, για μετά τον ήλιο, χαρείτε, μικροί και μεγάλοι, τη δροσιστική υφή του επανορθωτικού γαλακτώματος Protect AH Lait Apres Soleil με υαλουρονικό οξύ, ισχυρό ενυδατικό παράγοντα που εξισορροπεί την απώλεια νερού, καταπραΰνει και ηρεμεί το αίσθημα καύσου μετά την έκθεση στον ήλιο. Με καλοκαιρινό άρωμα που θα σας μεταφέρει ξανά στην παραλία. 

 

v