Δείτε πώς αυτή η μαμά έβαλε τέλος στα υπερβολικά κοντά κοριτσίστικα σορτσάκια

Δείτε πώς αυτή η μαμά έβαλε τέλος στα υπερβολικά κοντά κοριτσίστικα σορτσάκια

Σας έχει συμβεί να έχετε ενοχληθεί που τα περισσότερα κοριτσίστικα ρούχα είναι είτε πολύ στενά είτε πολύ κοντά; Γιατί, δηλαδή, τα αγόρια να φορούν τόσο άνετες βερμούδες και t-shirts που τους επιτρέπουν να παίζουν ελεύθερα και για τα κορίτσια να πωλούνται σορτσάκια με τα οποία, καθώς κινούνται, συχνά φαίνεται ακόμα και το εσώρουχό τους; Η Sharon Choksi απηύδησε τόσο πολύ με αυτή την κατάσταση που αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της σειρά ρούχων, ονόματι Girls Will Be, με το σύνθημα «Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είσαι κορίτσι και δεν χρειάζεται πάντα να περιλαμβάνουν ροζ και στρας».

Η Choksi λέει ότι έμπνευση για τη νέα αυτή σειρά ρούχων της έδωσαν η κόρη της και η ανιψιά της, οι οποίες χρειαζόντουσαν ρούχα απλά, βολικά, χωρίς φιόγκους και στρας, για να μπορούν με αυτά να σκαρφαλώσουν σε δέντρα, να χτίσουν LEGO, να παίξουν στο πάτωμα με αυτοκινητάκια.



Για να καταλήξει στον σχεδιασμό των ρούχων της, η Choksi συγκέντρωσε ρούχα για αγόρια και κορίτσια κοντινής ηλικίας από 10 μεγάλα καταστήματα παιδικής ένδυσης και συγκρίνοντάς τα παρατήρησε ότι τα κοριτσίστικα  σορτσάκια είναι κατά δύο τρίτα πιο κοντά από τα αγορίστικα, ενώ τα μπλουζάκια είναι κατά 7,5 εκατοστά πιο στενά.



Έτσι, άρχισε να σχεδιάζει κοριτσίστικα σορτς, καθώς και άλλα ρούχα, που να είναι άνετα και βολικά για… δράση και, όπως όλα δείχνουν, η νέα αυτή -λιγότερο κοριτσίστικη- προσέγγιση στο κοριτσίστικο ντύσιμο, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Η εταιρία, η οποία εδρεύει στην Αμερική, δεν στέλνει ακόμα προϊόντα σε άλλες χώρες, ωστόσο αν ενδιαφέρεστε για παραγγελία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω mail για να ρωτήσετε σχετικά με τις αποστολές στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση το άρθρο δεν έχει διαφημιστικό χαρακτήρα, παρά την προβολή ενός ζητήματος που κρίνουμε ότι απασχολεί πολλούς γονείς.

Πηγή: boredpanda.com

v