7 τέλεια water parks στην Ελλάδα

7 τέλεια water parks στην Ελλάδα

Μη μας παρεξηγείτε, λατρεύουμε τη θάλασσα και δεν την αλλάζουμε με τίποτα. Κάποιες φορές, όμως, θέλουμε να απολαύσουμε έναν δροσερό χυμό χαλαρώνοντας σε μια πισίνα ενώ τα παιδιά ευχαριστιούνται παιχνίδι στο νερό. Νεροτσουλήθρες, παιδότοποι σε πισίνες αλλά και παιχνίδια για μεγάλους μας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι στα καλύτερα – σύμφωνα με την εμπειρία μας αλλά και τις κριτικές σας- water parks της Ελλάδας…

Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι παραπάνω αλλά για μια φορά αξίζει τον κόπο και τα χρήματα!

Water Park στη Ρόδο

*Φωτογραφία: magazine.18-24.gr

Ένα από τα πιο γνωστά water parks στην Ελλάδα που, αν και παλιό (από τα πρώτα μεγάλα water parks), συντηρείται πολύ καλά, ανανεώνεται συχνά και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα καινούριο αντίστοιχο θαλάσσιο πάρκο. Σε περίπτωση που θέλετε να βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής, μπορείτε να κλείσετε μία διανυκτέρευση στο Esperos Palace, που βρίσκεται απέναντί του για να χαρείτε όλα τα υδάτινα παιχνίδια του. 

Εδώ θα βρείτε τις τιμές των εισιτηρίων. 

Lido Water Park στην Κω

Με διθυραμβικά σχόλια στο ίντερνετ, το Lido water Park στην περιοχή Μαστιχάρι της Κω δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μας. Φυσικά, εκτός απ’ τις κλασικές νεροτσουλήθρες, διαθέτει Lazy River για ανέμελες βόλτες στο νερό μέσα στις κουλούρες και μια ξεχωριστή παιδική χαρά σε ρηχά νερά για τα μικρά παιδιά.

Αν δεν θέλετε να έχετε το άγχος του αυτοκινήτου, μπορείτε είτε να εμπιστευτείτε το ΚΤΕΛ του νησιού ή να ενημερωθείτε για το ειδικό λεωφορείο του Lido με δωρεάν μετάβαση από και προς το water park.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην αντίστοιχη ομάδα στο Facebook

Aqualand στην Κέρκυρα

*Φωτογραφία: mytraveler.gr

Από μια μεγάλη ρηχή πισίνα με παιχνίδια και εύκολες νεροτσουλήθρες αποκλειστικά για τους μικρούς κολυμβητές, μέχρι πισίνες με τεχνητά κύματα για τα πιο μεγάλα παιδιά, αλλά και extreme παιχνίδια για όσους αρέσει η αίσθηση του κινδύνου, θα τα βρείτε όλα στο Aqualand της Κέρκυρας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις τιμές εδώ. Επισημαίνουμε ότι μετά τις 3 το μεσημέρι, το εισιτήριο «πέφτει» αρκετά, μαζί με τον ήλιο…

Στο Facebook θα δείτε περισσότερες φωτογραφίες του συγκροτήματος. 

Water City στο Ηράκλειο Κρήτης

Επειδή πολλοί από εσάς είμαστε σίγουροι ότι θα επισκεφθείτε το νησί του Μινώταυρου, δεν θα μπορούσαμε να μην προτείνουμε ένα water park στην καρδιά της Κρήτης. Το Water City βρίσκεται περίπου 15 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, επομένως δεν θα ταλαιπωρηθείτε οδηγώντας για ώρα αν μένετε στην πρωτεύουσα του νησιού. Με δυο παιχνιδοπισίνες και 5 νεροτσουλήθρες για μικρά παιδιά, σας εγγυόμαστε ότι τα μικρότερα μέλη της οικογένειας δεν θα βαρεθούν. Εσείς, ανάμεσα σε άλλα, μπορείτε να δοκιμάσετε το παιχνίδι του Ταρζάν και μετά να χαλαρώσετε στο τζακούζι.

Δείτε αναλυτικά το κόστος των online εισιτηρίων εδώ, με 15% έκπτωση. 

Για το Facebook, πατήστε εδώ

Και η Limnoupolis στα Χανιά

*Φωτογραφία: mytraveler.gr

Αν έχετε σαν ορμητήριο τον Νομό Χανίων, η Limnoupolis αξίζει να είναι ο προορισμός σας τη μία μέρα των διακοπών σας. Η «Μαύρη Τρύπα» περιμένει τα μεγάλα παιδιά για πρωτόγνωρες υδάτινες περιπέτειες και η πολυτσουλήθρα Multi Mlide για… ταυτόχρονη τσουλήθρα 5 ατόμων.

Ο χώρος, εκτός από το σνακ μπαρ, διαθέτει και ουζερί σε περίπτωση που πεινάσετε μετά τις βουτιές…

Δείτε εδώ τις τιμές των εισιτηρίων. 

Waterland στη Θεσσαλονίκη

Δεν φημίζονται μόνο τα μεγάλα νησιά για τα εντυπωσιακά water parks αλλά και η συμπρωτεύουσα με την Waterland. Εκεί, το νησί του πειρατή περιμένει τους μικρούς του φίλους για… πειρατική διασκέδαση και τις κουρασμένες μαμάδες για να χαλαρώσoυν στην πισίνα του Ζεν.

Εισιτήρια αλλά και κάρτες διαρκείας σε οικονομική τιμή, μπορείτε να κλείσετε online

Water Village στη Ζάκυνθο

*Φωτογραφία: zantewatervillage.gr

Στο όμορφο Ζάντε και συγκεκριμένα στην περιοχή Σαρακηνάδο, το Water Village εγγυάται τη διασκέδαση όλης της οικογένειας. Η υδάτινη ζούγκλα περιμένει παιδιά και γονείς να παίξουν στο νερό. Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην πισίνα καμικάζι, την ελεύθερη πτώση, αλλά και μια τεράστια τσουλήθρα 120 μέτρων με στροφές και ταχύτητα μόνο για λίγους.

Εδώ θα δείτε αναλυτικά το κόστος των εισιτηρίων. 

Πέρα από τις υδάτινες δραστηριότητες, στο πάρκο θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε μίνι γκολφ, να κάνετε καρτ αλλά και άλλα παιχνίδια εκτός νερού.

v