4 οικονομικά ξενοδοχεία για οικογένειες

4 οικονομικά ξενοδοχεία για οικογένειες

Φτάσαμε αισίως στα μέσα Ιουνίου και ήδη πρέπει να αρχίσουμε την αναζήτηση του καλοκαιρινού μας προορισμού, αν δεν το έχουμε ήδη κάνει. Με κριτήριο μάλιστα ότι μια οικογένεια με παιδιά χρειάζεται περισσότερες ανέσεις και παροχές, θα πρέπει να κοιτάμε και αντίστοιχες επιλογές. Για να μην βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, δείτε 4 ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα ιδανικά για να χαλαρώσετε εσείς και να «ξεδώσουν» τα παιδιά.

Akti corali hotel στην Κρήτη

*Φωτογραφία: booking.com

Μπροστά στην παραλία Αμμουδάρα του Ηρακλείου, το Ξενοδοχείο Akti Corali, είναι ο ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια. Έχει εξωτερική και ρηχή πισίνα για τα πιτσιρίκια, αλλά αν προτιμάτε τις βουτιές στη θάλασσα, βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την παραλία. Στο booking υπάρχει προσφορά για μια τριμελή οικογένεια με 82,80 ευρώ ανά βράδυ για αρχές Ιουλίου (συμπεριλαμβανομένου και του πρωινού).

Ξενοδοχείο Μέγαρα στον Λαγανά Ζακύνθου

*Φωτογραφία: hotel-megara.laganas.hotels-zakynthos.net

Η Ζάκυνθος, ένα από τα πιο οικογενειακά νησιά με απίστευτες παραλίες, σας περιμένει να κάνετε ξένοιαστες διακοπές με τα παιδιά. Λίγο έξω από την πόλη για να έχετε ησυχία, θα βρείτε το ξενοδοχείο Μέγαρα. Έχει οικογενειακά δωμάτια, πισίνα με θαλασσινό νερό αλλά και παιδική χαρά. Μέσω booking, το κόστος για μια τετραμελή οικογένεια με πρωινό για αρχές Ιουλίου, ανέρχεται στα 75 ευρώ. Σας συμβουλεύουμε να βιαστείτε, για να προλάβετε την προσφορά!

Garden hotel στην ιπποτική Ρόδο

*Φωτογραφία: newmedia.thomson.co.uk

Στην χωριό Παστίδα, ή αλλιώς «Μικρό Παρίσι», της κοσμοπολίτικης Ρόδου, το Garden Hotel προσφέρει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής. Βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία και παρέχει πολλές δυνατότητες για τους γονείς που θέλουν να χαλαρώσουν και τα παιδιά που θέλουν να παίξουν. Στο bookgreece, η προσφορά για μία διανυκτέρευση για μέσα Ιουλίου κοστίζει μόλις 61,5 ευρώ για μια οικογένεια με δύο παιδιά. Καθόλου άσχημα, αν σκεφτείτε ότι περιλαμβάνεται πρωινό ενώ στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου υπάρχουν δύο πισίνες και παιδική χαρά.

Blue White House στη Λευκάδα

*Φωτογραφία: greeka.com

Το Blue White House βρίσκεται στο χωριό Καλαμίτσι της Λευκάδας σε κοντινή απόσταση από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, μεταξύ των οποίων το Πόρτο Κατσίκι και το Κάθισμα και οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από μικρά σπιτάκια που περιβάλλονται από καταπράσινο κήπο, ενώ διαθέτουν και εξοπλισμένη κουζίνα σε περίπτωση που θέλετε να μαγειρέψετε κάτι πρόχειρο στο δωμάτιο. Η τιμή για ένα δωμάτιο για 4 άτομα ανά βράδυ ανέρχεται περίπου στα 60 ευρώ. Δείτε περισσότερα εδώ

v