10 πρωτότυπα δώρα για τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου

10 πρωτότυπα δώρα για τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου

Η Γιορτή του Πατέρα, όπως καθιερώθηκε το 1972 στην Αμερική και το 2005 στην Ελλάδα, σκοπό έχει να τιμήσει τον μπαμπά που είναι πάντα εκεί. Τον μπαμπά που παίζει εξίσου ενεργό ρόλο με αυτόν της μαμάς στο μεγάλωμα των παιδιών του. Τον μπαμπά που αγωνίζεται και προσφέρει και παραμένει βράχος για την οικογένειά του. Τον μπαμπά, χωρίς τον οποίον, η ζωή μας θα ήταν μισή. Και επειδή πολλές φορές ξεχνάμε να του τα θυμίσουμε όλα αυτά, επειδή έχουμε μάθει να επαινούμε συνήθως τη μαμά για την δική της συμβολή, ευκαιρία είναι να κάνουμε τη φετινή 18η Ιουνίου, μία λίγο πιο ξεχωριστή ημέρα για εκείνον.

Ευκαιρία είναι να του πούμε, μαζί με τα παιδιά μας, ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» και ένα ακόμα μεγαλύτερο «Σ’αγαπώ», χαρίζοντάς του και ένα δώρο που θα συμπληρώσει ιδανικά το πλατύ του χαμόγελο:

Ποδιά Darth Vader



Θέλετε να τον πείσετε να σας βοηθά λίγο περισσότερο με το μαγείρεμα; Μόλις βρήκατε τον τρόπο!

Τιμή: 12 δολάρια. Αγοράστε το online από το Amazon.

Ξύλινη βάση για τα γυαλιά



Αν ο μπαμπάς σας δυσκολεύεται να δεχτεί ότι ήρθε η ώρα να φορέσει τα πρώτα του γυαλιά πρεσβυωπίας, με το δώρο αυτό θα νιώσει λίγο πιο… στιλάτος!

Τιμή: 10 δολάρια. Αγοράστε το online από το Amazon

3 υπέροχα βιβλία για μπαμπάδες



Είτε για να τα διαβάσει ο ίδιος στα παιδιά, πριν πέσουν για ύπνο, είτε για προσωπικά του αναγνώσματα, τα παρακάτω βιβλία δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο αφιερωμένα σ’εκείνον:

«Ο Απίθανος μπαμπάς μου»

Ένα μικρό αγόρι έχει να πει τα πιο τρυφερά λόγια αγάπης στον μπαμπά του, τα οποία θα ανέβαζαν κάθε μπαμπά στα ουράνια!

Τιμή: 4,66 ευρώ. Αγοράστε το από εδώ.

«Παρακαλώ, μπαμπά, φέρε μου το φεγγάρι»

Μια απλή, τρυφερή ιστορία, με εξαιρετική εικονογράφηση, για τους μπαμπάδες που θα ήθελαν να παραμείνουν για λίγο ακόμα παιδιά.

Τιμή: 10,50 ευρώ. Αγοράστε το από εδώ

«Πλούσιος μπαμπάς, φτωχός μπαμπάς»

Τι διδάσκουν οι πλούσιοι τα παιδιά τους για το χρήμα, και τι οι φτωχοί και οι μικρομεσαίοι; Ένα βιβλίο αποκλειστικά για μπαμπάδες που μελετά και προτείνει πώς θα έπρεπε να μιλάμε στα παιδιά μας για τα χρήματα, το οποίο φιγουράρει ανάμεσα στα αμερικανικά best sellers.

Τιμή: 15,80 ευρώ. Αγοράστε το από εδώ.

Δερμάτινη θήκη κινητού και πορτοφόλι



Για τον μπαμπά που διαρκώς γκρινιάζει ότι δεν βρίσκει τίποτα, ένα κομψό και πρακτικό δώρο που θα έχει πάντα μαζί του, καθώς συνδυάζει θήκη κινητού, τσεπάκια για κάρτες, αλλά και πορτοφόλι.

Τιμή: 24 ευρώ. Αγοράστε το online από το My Morseto.gr.

Τ-shirt για μπαμπάδες με… πανέμορφες κόρες



Τα λέει όλα, χωρίς ο μπαμπάς να χρειαστεί να πει τίποτα περισσότερο!

Τιμή: 13,90 ευρώ. Αγοράστε το online από το Gadgetbox.gr.

Ασορτί t-shirts για μπαμπά και γιο



Δύο διαφορετικές γενιές με ίδια γονίδια και δύο t-shirts που το εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο: με τη στάμπα μια κασέτας για τον μπαμπά και ενός iPod για τον γιο!

Τιμή: 47,70 ευρώ. Θα τα βρείτε και τα δύο στο e-shop Μr&Son.

3 υπέροχες ταινίες για την ιδανική Daddy Movie Night!



«Ξενοδοχείο για Τέρατα 1 & 2»: Ποιος θα το περίμενε ότι ο Κόμης Δράκουλας θα μπορούσε ποτέ να είναι ένας τόσο τρυφερός μπαμπάς, αλλά και ένας αφάνταστα αγαπησιάρης παππούς! Δύο ξεκαρδιστικές ταινίες που θα λατρέψουν τα παιδιά μόνο λίγο περισσότερο από όσο εσείς.

«Διακοπές με τον μπαμπά μου»: Μια τρυφερή απολαυστική κωμωδία του 1994, με πρωταγωνιστή τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ, την οποία θα αγαπήσετε αν έχετε κόρη στην εφηβεία.

«Ψάχνοντας τον Νέμο»: Μια τρυφερή ταινία για μικρά παιδιά που δεν μπορεί παρά να τα πείσει, ότι ο μπαμπάς τους θα έκανε τα πάντα, μα τα πάντα, για να τα προστατεύσει!

Αναζητήστε τις στα video club.

Εισιτήρια διαρκείας για την αγαπημένη του ομάδα



(φωτο: Bleeding Royal Blue)

Πιθανώς σε κάποιες μαμάδες να μην αρέσει και πολύ η ιδέα, όμως… δεν του αξίζει κι εκείνου ένα δίωρο πραγματικής ψυχαγωγίας, μία στο τόσο; Πόσο μάλλον, αν αγοράσετε δύο εισιτήρια, ένα για τον ίδιο και ένα για τον γιο σας (εφόσον είναι σε κατάλληλη ηλικία).

Αναζητήστε τα εισιτήρια διαρκείας στις ιστοσελίδες των ομάδων.

Κολλάζ από φωτογραφίες του μπαμπά με τα παιδιά


(φωτο: shutterfly.com)

Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες του μπαμπά και των παιδιών για να φτιάξετε ένα υπέροχο κολάζ, το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε σε μια μεγάλη κορνίζα. Για τέλειο αποτέλεσμα, αποθηκεύστε τις φωτογραφίες σε ένα στικ και πηγαίνετε σε ένα φωτογραφείο, όπου θα μπορέσουν να σας τις ενώσουν σε μία και να σας την τυπώσουν σε ό,τι μέγεθος θέλετε. Να είστε βέβαιη ότι θα του χαρίσετε το καλύτερο στολίδι για το γραφείο του!

Ένα βίντεο γεμάτο αγάπη!

Το πιο οικονομικό, αλλά και πιο γεμάτο αγάπη δώρο-έκπληξη. Κάποια στιγμή που ο μπαμπάς θα λείπει από το σπίτι, συγκεντρώστε τα παιδιά και ζητήστε τους να σκεφτούν όσα θα ήθελαν να του πουν, για να του δείξουν πόσα νιώθουν για εκείνον. Στη συνέχεια, εξηγήστε τους την «έκπληξη» -πρέπει όλα αυτά που νιώθουν να τα επαναλάβουν σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, το οποίο στη συνέχεια θα σώσετε στην επιφάνεια του υπολογιστή του. Για να το… σκηνοθετήσετε ακόμα καλύτερα, βάλτε μουσική (κάποιο τραγούδι που ξέρετε ότι αγαπά), ζητήστε από τα παιδιά να καθίσουν δίπλα-δίπλα, σταθείτε απέναντί τους με την κάμερα (ακόμα και του κινητού) και αφήστε τα να «βγάλουν από μέσα τους» όλα όσα αισθάνονται. Αν είναι ακόμα πολύ μικρά και δυσκολεύονται στην έκφραση των συναισθημάτων τους, μπορείτε να τους κάνετε εσείς ερωτήσεις που θα έχετε σκεφτεί νωρίτερα. Με το δώρο αυτό, ετοιμαστείτε για πολλά, παχιά μπαμπαδίσια δάκρυα!

Πάρτε μία ιδέα από αυτό το τρυφερό βίντεο:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v