12χρονο κορίτσι φέρνει στον κόσμο το αδερφάκι της

12χρονο κορίτσι φέρνει στον κόσμο το αδερφάκι της

Την εμπειρία της (μικρής) ζωής της έζησε η 12χρονη Jacee Dellapena, βοηθώντας τη μαμά της να φέρει στον κόσμο τον μικρό της αδερφό την προηγούμενη εβδομάδα. Η μικρή Jacee είχε ζητήσει απ’ τους γονείς της να παρευρεθεί στη γέννηση του πρώτου της αδερφού, Zaydn, δύο χρόνια πριν, αλλά η μαμά κι ο μπαμπάς της θεώρησαν ότι ήταν ακόμα πολύ μικρή.

Τώρα, όμως, που η οικογένεια αποφάσισε να φέρει στον κόσμο το τελευταίο της παιδί, οι γονείς της Jacee αποφάσισαν να της επιτρέψουν να μπει στην αίθουσα τοκετού. Το αρχικό σχέδιο ήθελε την μικρή μαία να κάθεται δίπλα στο προσκεφάλι της μαμάς της, όμως αυτός ο ρόλος της φάνηκε μικρός, διαμαρτυρήθηκε ότι δεν μπορούσε να δει… τις εξελίξεις και ο γιατρός πρότεινε να βοηθήσει στη γέννα του μωρού.

«Άρχισα να κλαίω, γιατί νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να τον δω να γεννιέται, επειδή είμαι τόσο μικρή», είπε στο MS News Now –εδώ, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο. 

«Ο Dr. Wolf τότε είπε “Γιατί δεν την αφήνεις να ντυθεί και να ξεγεννήσει το μωρό;”, δήλωσε η μαμά της Jacee, λέγοντας ότι η πρώτη της αντίδραση ήταν αρνητική. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, η 12χρονη ήταν ντυμένη κατάλληλα και σε θέση μάχης και, με τη βοήθεια του γιατρού, έφερε στον κόσμο τον μικρό της αδερφό, Cayson.

Ο μπαμπάς της μικρής απαθανάτισε τις στιγμές, όσο ο γιατρός καθοδηγούσε τη μικρή καθ’ όλη τη διάρκεια της γέννας –ακόμη και στο κόψιμο του ομφάλιου λώρου. Οι εικόνες λένε την ιστορία πολύ καλύτερα από εμάς:

Πηγή: independent.co.uk

v