Η Ε.Μ.Υ. προειδοποιεί: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν από σήμερα τη χώρα!

Η Ε.Μ.Υ. προειδοποιεί: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν από σήμερα τη χώρα!

Ότι φέτος ο καιρός είναι αναποφάσιστος το έχουμε καταλάβει. Για τους λίγους που δεν το έχουν εμπεδώσει όμως, είπε να μεριμνήσει και να τους κάνει μια ακόμη έκπληξη. Αντί, λοιπόν, για μαγιό και σαγιονάρες, θα πρέπει όλοι μας να «ξεθάψουμε» ακόμα μία φορά τα αδιάβροχα, τις γαλότσες και την ομπρέλα μας…

*Φωτογραφία: mycomoxvalleynow.com

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου, θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις ηπειρωτικές περιοχές, με εξαίρεση τη Θράκη, που μάλλον τη «γλίτωσε» για λίγο. 

Τα ίδια φαινόμενα θα εκδηλωθούν στις όμορφες Σποράδες και την Εύβοια και φαίνεται ότι θα υποχωρήσουν τη νύχτα αλλά θα επιστρέψουν το σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο, η Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Θράκη, οι Σποράδες, η Φθιώτιδα και τα νησιά του Αιγαίου δεν θα καταλάβουν ήλιο και καλοκαίρι.

Την Κυριακή, η Στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησος, η Εύβοια, οι Σποράδες, η Χαλκιδική, οι Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγαίο θα έχουν την ίδια τύχη. Φυσικά, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το βράδυ, θυμίζοντάς μας ότι ο καιρός δεν λαμβάνει υπόψη του σαββατοκύριακα, αργίες και ξεκούραση.

Πάντως, στην Αθήνα η κακοκαιρία ήδη άρχισε… Από Δευτέρα, η δική μας πρόβλεψη λέει ότι θα έχουμε καλοκαιρία, όπως γίνεται πάντα όταν δουλεύεις και χαζεύεις τον καλοκαιρινό ήλιο...

Δείτε περισσότερα εδώ

Πηγή: emy.gr

v