Πώς είναι το σώμα μιας γυναίκας 4 μέρες μετά την καισαρική

Πώς είναι το σώμα μιας γυναίκας 4 μέρες μετά την καισαρική

Το γυναικείο σώμα έχει απίστευτες δυνάμεις. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι περνάει 9 μήνες με ένα έμβρυο που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα μέσα του, το αποδεικνύει! Μια μαμά, όμως, θέλησε να μας δείξει πώς πραγματικά αλλάζει το σώμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τη γέννα, ερχόμενη σε αντίθεση με την τέλεια εικόνα των εγκύων και των καινούριων μαμάδων που προβάλλουν συνεχώς τα social media...

Η blogger Mel Watts αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά δεν πρόκειται για ένα έργο τέχνης. Η κοιλιά μου είναι γεμάτη ραγάδες και βαθουλώματα». Και συνεχίζει… «αυτό το σώμα, όμως, μου χάρισε μια καινούρια ζωή. Έναν μικρό άνθρωπο που αγαπάω και κρατάω στα χέρια μου. Πολλές φορές δυσανασχέτησα με το σώμα μου, έπιανα τα σημεία πάνω μου που δεν μου άρεσαν. Αυτό το σώμα, όμως, κατάφερε ό,τι ήθελα να κάνω πάντα. Σίγουρα δεν είναι για να κάνω φωτογράφηση σε περιοδικό ή (για κάποιους) δεν είναι ούτε για να βάλω μαγιό. Αλλά για μένα και τον άντρα μου, είναι το μέρος που μεγάλωσαν τα μωρά μας. Είναι το μέρος, απ’ όπου ξεκίνησαν όλα όσα αγαπάμε περισσότερο σ’ αυτόν τον κόσμο.

Νιώθουμε ότι πρέπει να ακολουθήσουμε τους κανόνες της κοινωνίας για το πώς πρέπει να είναι η εμφάνισή μας, όταν στην πραγματικότητα πρέπει να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε μας. Καθένας από εμάς έχει το δικό του μοναδικό σώμα. Χαρείτε το!».

Έγκυος 30 εβδομάδων



4 μέρες μετά την καισαρική

Με το μωράκι της



Πηγή: Thestircafemom.com

v