Νότια: Ένα υπέροχο, ταξιδιάρικο μυθιστόρημα που θα αγαπήσουν τα παιδιά

Νότια: Ένα υπέροχο, ταξιδιάρικο μυθιστόρημα που θα αγαπήσουν τα παιδιά

Στις παγωµένες θάλασσες ένας ψαράς θα βρει: Έναν καινούριο φίλο, μια απροσδόκητη περιπέτεια και τον δρόµο για το σπίτι. Στο βιβλίο "Νότια", παιδιά ηλικίας από 5 ετών, θα βρουν μια τρυφερή ιστορία που θα τους ανοίξει πόρτες και παράθυρα στον κόσμο. Γνωρίστε το!

Μια τρυφερή ιστορία που εξοικειώνει τα παιδιά µε έννοιες όπως η συµπόνια, η αφοσίωση, η φροντίδα, η δοτικότητα αλλά και ο αποχωρισµός, και δηµιουργεί τις βάσεις για τη διαµόρφωση του χαρακτήρα τους και τις µελλοντικές τους σχέσεις ζωής.

Ναταλί Σαµπά, Παιδοψυχολόγος – Παιγνιοθεραπεύτρια, ΜSc Αναπτυξιακή Ψυχολογία



Ο Ντάνκαν συλλαµβάνει τα συναισθήµατα µε εξαιρετική ευαισθησία και οι εικόνες του ισορροπούν τα κινηµατογραφικά στιγµιότυπα της ζωής στον ωκεανό µε καλοσύνη και ανθρωπιά.

Publishers Weekly



Συγγραφέας
Ο Ντάνιελ Ντάνκαν είναι ένας ταλαντούχος νέος που ζει έξω απ’ το Λονδίνο. Το Νότια είναι το πρώτο του εικονογραφηµένο βιβλίο.



Στοιχεία έκδοσης
ISBN: 978-960-436-295-0
Συγγραφέας: Ντάνιελ Ντάνκαν Τιµή: 12,99€
Χρονολογία Έκδοσης: Ιούνιος 2017
Αριθµός σελίδων: 40
∆ιαστάσεις: 21 (πλάτος) x 26,5 εκ. (ύψος)
Έκδοση: Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ – Eternal Optimists

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ∆ΙΑΘΕΣΗ
Brainfood Εκδοτική ΜΕΠΕ / Κολωνού 12-14, Κεραµεικός, Αθήνα
Tηλ. παραγγελιών: 210 2514123 / Φαξ: 210 5227768 / Email: [email protected] / Site: brainfood.gr

ΦΟΥΡΦΟΥΡΙ
Το Φουρφούρι είναι ένα νέο εκδοτικό ξεκίνηµα στο χώρο κυρίως του παιδικού βιβλίου. Είναι µια συνεργασία µεταξύ των εταιριών Brainfood και Εternal Optimists µε έµφαση στο ποιοτικό παιδικό βιβλίο και όχι µόνο. Στα σχέδια µας εκτός από την έκδοση νέων τίτλων είναι η παραγωγή ψηφιακού περιεχοµένου και η δηµιουργία αντίστοιχων παραµυθιών και εκπαιδευτικών Apps. Καλώς ήρθατε στο Φουρφούρι, ένας κόσµος γεµάτος φαντασία, γνώσεις, περιπέτειες και ευτυχίας σας περιµένει. fourfoyri.com
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το Φουρφούρι και τα επόµενα σχέδια µας µπορείτε να απευθυνθείτε στην υπεύθυνη επικοινωνίας µας κ. Νικολέττα Σκαρτσάρη στο τηλέφωνο 693 035 3520, επίσης για θέµατα διανοµής και παραγγελιών µπορείτε να καλείτε στην Brainfood στο τηλέφωνο 210 2514123.

v