Θέατρο για τους μεγάλους και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά στην Επίδαυρο!

Θέατρο για τους μεγάλους και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά στην Επίδαυρο!

Αν αδημονείτε να βρεθείτε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, τις επόμενες ημέρες, και θέλετε να πάρετε μαζί τα παιδιά, αλλά δεν ξέρετε αν θα καταφέρουν (ή αν πρέπει) να παρακολουθήσουν μαζί σας κάποια παράσταση (είτε γιατί δεν είναι κατάλληλη, είτε γιατί είναι πολύωρη και κουραστική), μόλις βρήκατε τη λύση!

Η καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου εγκαινίασε πέρυσι τη δημιουργική καλοκαιρινή απασχόληση για παιδιά στην Επίδαυρο, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τα παιδιά και τους κηδεμόνες τους. Το πρόγραμμα αυτό συνεχίζεται και φέτος, για δεύτερη χρονιά, απευθυνόμενο σε παιδιά από 4 έως 12 ετών, τα οποία θα απασχολούνται δημιουργικά όσο οι γονείς παρακολουθούν την παράσταση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: Η θεματική των εργαστηρίων θεάτρου, κίνησης, μουσικής, εικαστικών θα εμπνέεται από τα θέματα της εκάστοτε παράστασης, με ενότητες χωρισμένες και διαμορφωμένες, ανάλογα με το γνωστικό και ηλικιακό επίπεδο των παιδιών, έτσι ώστε να λειτουργεί το εργαστήριο ως μια γέφυρα επικοινωνίας, όπου κηδεμόνες και παιδιά, μπορούν να μοιραστούν, μέσα από το δικό τους φίλτρο, τα θέματα της παράστασης που παίζεται στο θέατρο.

Τα παιδιά σε ομάδες των 12-15, χωρίζονται ανά ηλικία: Οι θεματικές ενότητες είναι χωρισμένες και διαμορφωμένες ανάλογα με το γνωστικό και ηλικιακό επίπεδο των παιδιών. Οι ηλικιακές ομάδες  είναι: α) 4.5-5.5 (προνήπιο),β) 5.5- 6.5 (νήπιο), γ)6.5- 9 (πρώτες τάξεις Δημοτικού),  δ) 9-12 (μεγάλες τάξεις Δημοτικού).

Όσο για το κόστος, αυτό ανέρχεται στα 5 ευρώ ανά παιδί.

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v