«Δεν είναι αυτό το σώμα που ερωτεύτηκες!»: Η τρυφερή απάντηση ενός μπαμπά

«Δεν είναι αυτό το σώμα που ερωτεύτηκες!»: Η τρυφερή απάντηση ενός μπαμπά

Μια εγκυμοσύνη αλλάζει τόσο πολύ το σώμα της γυναίκας που κάποιες φορές είναι δύσκολο να το δεχτεί. Το δέρμα «πέφτει», ραγάδες εμφανίζονται στην κοιλιά και το καλοσμιλεμένο δέρμα χάνει τη σφριγηλότητά του. Η Laura Mazza, μια μαμά, μοιράστηκε μαζί μας το πώς ένιωσε για το σώμα της μετά τη γέννα αλλά και την απάντηση που της έδωσε ο άντρας της. Αφού διαβάσετε το κείμενο, θα καταλάβετε γιατί μέσα σε 3 μέρες, το συγκεκριμένο post έχει κοινοποιηθεί πάνω από 40.000 φορές...

« “Δεν είναι αυτό το σώμα που ερωτεύτηκες”, του είπα.

Το σώμα που είχε ερωτευτεί ήταν σφιχτό, είχε μύες, δεν είχε ραγάδες στην κοιλιά, το στήθος μου δεν ήταν πεσμένο.

Το σώμα που ερωτεύτηκε χωρούσε σε στενά τζιν. Μπορούσα να μπω σε οποιοδήποτε κατάστημα και ν’ αγοράσω ό,τι ρούχα ήθελα, γιατί μου ταίριαζαν όλα.

Το ίδιο σώμα που τώρα δεν χωράει σ’ αυτά τα ρούχα και που τώρα φοράει κυρίως κολάν. Το δικό του σώμα έμεινε ίδιο, αλλά το δικό μου άλλαξε με κάθε πιθανό τρόπο. Είναι αδικία…

Στάθηκα μπροστά του, εξαντλημένη και στενοχωρημένη, με δάκρυα στα μάτια και του είπα: “Δεν είναι αυτό το σώμα που ερωτεύτηκες!”. Και εκείνος μου απάντησε: “Έχεις δίκιο, δεν είναι αυτό το σώμα που ερωτεύτηκα. Αντίθετα, είναι το σώμα που μεγάλωσε τα παιδιά μας, που τα τάισε, που τα αγκάλιασε, είναι το σώμα που έφτιαξε ζωές. Το σώμα σου το ερωτεύομαι κάθε μέρα! Δεν ήξερα τι σημαίνει αγάπη μέχρι που είδα τι μπορεί να κάνει το σώμα σου, και γι’ αυτό σ’ ευχαριστώ.”

Μην ντρέπεστε και μην σκέφτεστε πώς είναι το δικό σας σώμα ή το σώμα της μαμάς σας. Έχετε πολύ χρόνο ακόμα για να προσέξετε τη σιλουέτα σας αλλά τώρα, απολαύστε την κάθε στιγμή. Χαρείτε το γιατί καταφέρατε να κάνετε κάτι που αξίζει κάθε σημάδι, που αξίζει όλες τις ραγάδες. Να το θυμάστε: το σώμα που έχετε τώρα, αξίζει την αγάπη!»

Πηγή: babble.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v