Της έκανε πρόταση γάμου στο νηπιαγωγείο και 20 χρόνια μετά παντρεύτηκαν!

Της έκανε πρόταση γάμου στο νηπιαγωγείο και 20 χρόνια μετά παντρεύτηκαν!

Όλοι θυμόμαστε την πρώτη μας αγάπη. Που στο νηπιαγωγείο μας χάριζε δωράκια και που ήμαστε αυτοκόλλητοι αλλά στην πορεία χαθήκαμε. Η ιστορία όμως για τη Laura Heel και τον Matt Grodsky είναι διαφορετική: τα δύο αυτά παιδιά όντως γνωρίστηκαν στο νηπιαγωγείο αλλά 20 χρόνια μετά κατέληξαν μαζί… και μάλιστα παντρεμένοι.

Διαβάστε τα συγκινητικά λόγια του Matt που αφηγείται την ιστορία τους στο ίντερνετ.

«Η Laura κι εγώ γνωριστήκαμε στο νηπιαγωγείο. Θυμάμαι να κάθομαι μπροστά σε όλη την τάξη του νηπιαγωγείου όταν ήμουν 3 ετών και να λέω ότι κάποια μέρα θα την παντρευτώ. Όταν ήμαστε παιδιά, η Laura μου έμαθε να κάνω κούνια και να ζωγραφίζω. Παίζαμε μαζί κρυφτό και κυνηγούσαμε ο ένας τον άλλον στην παιδική χαρά. Αγαπούσα τη Laura από παιδί και ακόμα την αγαπώ. Τελικά, χαθήκαμε μόλις πήγαμε στο δημοτικό και για τα επόμενα 7 χρόνια, ο μόνος τρόπος επικοινωνίας μας ήταν οι χριστουγεννιάτικες κάρτες που αντάλλασσαν οι δικοί μας.

Στο Γυμνάσιο ξαναβρεθήκαμε μέσω ενός κοινού μας φίλου. Μέσα σε 2 βδομάδες, είχαμε γίνει ζευγάρι. Συνεχίσαμε να είμαστε μαζί και στο Λύκειο, παρά το ότι πηγαίναμε σε διαφορετικά σχολεία. Παραμείναμε μαζί ακόμα και όταν περάσαμε σε διαφορετικά κολέγια και η απόσταση μας χώριζε. Μέχρι τις 23 Μαΐου του 2015, ήμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, γιατί αυτή τη μέρα αποφάσισα ότι ήθελα η Laura να γίνει γυναίκα μου. Της έκανα πρόταση γάμου στο μέρος όπου άρχισαν όλα… Στην αίθουσα του νηπιαγωγείου



Πηγή: boredpanda.com

v