5 ωραία θερινά σινεμά για να πάτε με τα παιδιά

5 ωραία θερινά σινεμά για να πάτε με τα παιδιά

Θέλετε να χαρίσετε στο παιδί σας μια γλυκιά ανάμνηση που θα το συντροφεύει για μια ζωή; Πηγαίνετε μαζί σε έναν θερινό κινηματογράφο και απολαύστε μαζί μια οικογενειακή ταινία. Εισπνεύστε μαζί το μεθυστικό άρωμα που έχουν το αγιόκλημα και τα γιασεμιά, ρουφήστε παγωμένη γρανίτα φράουλα και αγκαλιαστείτε στο πρώτο δροσερό, βραδινό αεράκι. Στο θερινό σινεμά, δεν πας τόσο για την ταινία, όσο για την εμπειρία. Αν, μάλιστα, επιλέξετε κάποιον από τους παρακάτω, χωμένους σε πάρκα, προστατευμένους από την κίνηση, με παιδικές χαρές και καφέ πλησίον τους, η εμπειρία θα γίνει ακόμα καλύτερη!

Cine Γαλάτσι, Άλσος Βεΐκου

(φωτο: summercinemas.gr)

Μέσα στο καταπράσινο άλσος Βεΐκου, με την απεριόριστη δυνατότητα για παιχνίδι και βόλτα, βρίσκεται το Σινέ Γαλάτσα, το οποίο ξεχωρίζει για το περιποιημένο ξύλινο μπαρ (με τη μεγάλη ποικιλία στα σνακ!) και τη μέγιστη δροσιά, ακόμα κι όταν η πόλη… βράζει! Καθίστε, λοιπόν, στο ντεκ του μπαρ για εύκολο ανεφοδιασμό, απολαύστε τη γρανίτα σας ή λαχταριστή πίτσα και διασκεδάστε με όλες τις νέες παιδικές ταινίες.

Προσεχώς: «Αυτοκίνητα 3», «Πειρατές της Καραϊβικής»

Εισιτήριο: Γενική Είσοδος 7.50 €, φοιτητικό - εδικές Κατηγορίες (Άτομα άνω των 65 και παιδιά κάτω των 10): 6.00 ευρώ. Κάθε Τετάρτη ισχύει το μειωμένο εισιτήριο 6.00 για όλους.

Cine Φλοίσβος, Πάρκο Φλοίσβου – Π. Φάληρο

Μια ανάσα από την περίφημη μαρίνα, σε έναν ασφαλή χώρο που περιβάλλεται από κάγκελα και περιλαμβάνει μια μικρή αλλά ελεγχόμενη παιδική χαρά, αλλά και μια καντίνα για καφέ και αναψυκτικά, ο Cine Φλοίσβος είναι από τους πιο αγαπημένους θερινούς κινηματογράφους για τις οικογένειες των νοτίων προαστίων. Κάποιες βραδιές, μάλιστα, στον προαύλια χώρο του κινηματογράφου ψήνονται και… καλαμάκια, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε κατά την διάρκεια της ταινίας.

Προσεχώς: Η επόμενη παιδική ταινία θα είναι το «Εγώ, ο Απαισιότατος 3» και αναμένεται να προβληθεί τον Αύγουστο.

Εισιτήριο: Κανονικό: 8 €, παιδικό: 6 €, κάθε Τρίτη: 6 €

CINE «Αλέκος Χρυσοστομίδης», στο Κερατσίνι

(φωτο: lifo.gr)

Το Κερατσίνι απέκτησε πρόσφατα τον δικό του θερινό κινηματογράφο, μέσα στο Πάρκο Σελεπίτσαρι στην Αμφιάλη. Στο αμφιθεατρικό αυτό σινεμά, θα «χορτάσετε» οικογενειακές και παιδικές ταινίες, ενώ η διαμόρφωση του χώρου είναι τέτοια, ώστε να παρέχει τη δυνατότητα στους γονείς να απολαμβάνουν τον καφέ ή το ποτό τους, την ώρα που τα παιδιά βλέπουν ταινία. Εξάλλου, πρόκειται και για έναν από τους πιο οικονομικούς θερινούς κινηματογράφους της πόλης, με γενική είσοδο στα 3 ευρώ.

Προσεχώς: «Βαϊάνα», «Trolls», «Η Μπαλαρίνα και ο Εφευρέτης».

Εισιτήριο: 3 € για όλους.

Cine Νέα Μασκώτ, στον Ταύρο

Το Νέα Μασκώτ βρίσκεται μέσα στο Πάρκο Ηρώων, λίγα μέτρα μακριά από τον σταθμό του Προαστιακού Ρουφ, σε δροσερό και φιλόξενο για τα παιδιά περιβάλλον. Εντός του πάρκου, λειτουργούν μέχρι αργά το απόγευμα παιδική χαρά και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε το απόγευμά σας με παιχνίδι και να το ολοκληρώσετε με ταινία και σπιτικό hot dog που προσφέρεται στην καντίνα.

Προσεχώς: «Αυτοκίνητα 3», «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Εισιτήριο: Γενική Είσοδος 6.00 €, φοιτητικό 5 €, παιδικό 4.00 €. Κάθε Τετάρτη Γενική Είσοδος 4 €. (Το παιδικό εισιτήριο δεν ισχύει για τις ταινίες Α' Προβολής.)

Διεύθυνση: Λ. Κωνσταντινουπόλεως 2 (Π. Τσαλδάρη), Πάρκο Ηρώων, Ταύρος (σταθμός προαστιακού Ρουφ).

ODEON ESCAPE 8 (Θερινός), Ίλιον

To Escape Center αποτελεί έτσι κι αλλιώς πόλο ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων στα δυτικά προάστια. Εκεί μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, να ευχαριστηθείτε παιχνίδι στο λούνα παρκ και τους παιδότοπους, να απολαύσετε το φαγητό και το ποτό σας και φυσικά, να παρακολουθήσετε όλες τις νέες ταινίες στις αίθουσες του Odeon, μία εκ των οποίων είναι… καλοκαιρινή και άκρως δροσερή!

Προσεχώς: «Αρχηγός από Κούνια», «Ο γιος του Μεγαλοπατούσα».

Εισιτήριο: Καθημερινές 7,50 €, Σάβ., Κυρ. 8,00 € . Προβολές 3D 10 €. Ειδικές τιμές για: Cineφίλους, παιδιά, φοιτητές, ανέργους, συνταξιούχους, Α.μ.Ε.Α.

Διεύθυνση: Λεωφ.Δημοκρατίας 67Α Αθήνα, Ιλιον. Τηλ.: 8018017837, 2108092690.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v