9 πανέξυπνα gadgets για εξοχή και παραλία

9 πανέξυπνα gadgets για εξοχή και παραλία

Κάθε χρόνο εμφανίζονται στην αγορά των online καταστημάτων αμέτρητα gadgets που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν κάποια μικρή ή μεγάλη ανάγκη. Από αυτά ξεχωρίσαμε όσα κερδίζουν τις εντυπώσεις φέτος το καλοκαίρι, τα οποία υπόσχονται να δώσουν λύσεις και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, τόσο στο σπίτι, όσο και στην εξοχή ή την παραλία. Διαλέξτε και πάρτε!

Αυτοκόλλητα «πατουσάκια» για την άμμο

Το απόλυτο gadget του φετινού καλοκαιριού δεν είναι άλλο από τα NakeFit, οι αυτοκόλλητες αυτές σόλες που προστατεύουν τις πατούσες μας από την καυτή άμμο ή τις κοφτερές πέτρες.

Μπορείτε να τα αγοράσετε online από εδώ. Τιμή: 30 ευρώ για τα 10 ζευγάρια.

Φορητό BBQ γκριλ

Με το απίθανο αυτό γκριλ-βαλιτσάκι, μπορείτε να απολαμβάνετε τις ζουμερές σας μπριζόλες στο κάμπινγκ ή την παραλία πανεύκολα και σε χρόνο μηδέν. Λειτουργεί με κάρβουνα.

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ. Τιμή: 54 δολάρια.

Βρυσάκι κοκτέιλ για το καρπούζι

Τι γίνεται τώρα με αυτό εδώ; Καλείτε τους φίλους στο σπίτι, ανοίγετε ένα «καπάκι» σε ένα καρπούζι, το αδειάζετε από την «ψίχα» του, την οποία προσφέρετε με χαρά στα παιδιά, και γεμίζετε το καρπούζι με χυμούς, αλκοόλ και παγάκια. «Σφηνώνετε» στην άκρη του το βρυσάκι και έτσι σερβίρετε το πιο ψαγμένο κοκτέιλ του καλοκαιριού!

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ. Τιμή: 33,75 δολάρια.

Ο ιδανικός «κόφτης» καρπουζιού

Ταλαιπωρία τέλος –τώρα μπορείτε να κόβετε το καρπούζι σας σε τέλειες φέτες, με αυτόν τον πανέξυπνο κόφτη που βοηθά και στο σερβίρισμα.

Μπορείτε να τον αγοράσετε online από εδώ. Τιμή: 14,95 δολάρια.

Πετσέτα θαλάσσης με ενσωματωμένο μαξιλάρι

Για τις πιο ξεκούραστες «ξάπλες» στην παραλία! Η φοβερή αυτή πετσέτα, δεν έχει μόνο ενσωματωμένο μαξιλάρι αφρού, αλλά και κρυφές τσέπες για να αποθηκεύετε εκεί τα προσωπικά σας αντικείμενα, ειδική διάφανη θήκη αφής για το κινητό σας, ενώ όταν διπλώνει γίνεται τσάντα, για εύκολη μεταφορά. Είναι, δηλαδή, ό,τι ακριβώς χρειάζεστε όταν πηγαίνετε στη θάλασσα!

Μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ. Τιμή: 35,95 δολάρια.

Παγωμένα ποτήρια

Αρκούν δύο ώρες στην κατάψυξη, για να παγώσουν αυτά τα ποτήρια τόσο, ώστε να διατηρήσουν δροσερές τις μπύρες και τα αναψυκτικά σας για ώρα.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα σετ των δύο ποτηριών online από εδώ. Τιμή: 18 δολάρια.

Πτυσσόμενη κούνια παντός καιρού

Πάρτε τη μαζί σας στο κάμπινγκ ή στο εξοχικό και χαλαρώστε με ένα ελαφρύ λίκνισμα.

Μπορείτε να την αγοράσετε online από εδώ. Τιμή: 21 δολάρια.

Ηλιακός φορτιστής κινητού

Συμβατός με όλα τα κινητά, ώστε να μην μείνετε ποτέ χωρίς μπαταρία στην παραλία.

Μπορείτε να τον αγοράσετε online από εδώ. Τιμή: 25,50 λίρες.

Το προσωπικό σας κλιματιστικό

Ξεχάστε τα ανεμιστηράκια τσέπης που λειτουργούν με μπαταρία. Η συσκευή αυτή είναι ουσιαστικά ένα φορητό μίνι κλιματιστικό, το οποίο συνδέεται μέσω USB στον υπολογιστή του γραφείου σας και σας δροσίζει χωρίς φασαρία ενώ δουλεύετε. Όταν το αποσυνδέεται δε, η μπαταρία του αρκεί για να το παίρνετε μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Δείτε πώς ακριβώς δουλεύει παρακάτω:

Μπορείτε να το αγοράσετε online από εδώ. Τιμή: 18,33 δολάρια.

v