Μια απίστευτα σπάνια φωτογραφία μωρού που γεννιέται με το… πρόσωπο!

Μια απίστευτα σπάνια φωτογραφία μωρού που γεννιέται με το… πρόσωπο!

Και εκεί που πιστεύαμε, ότι τα έχουμε δει όλα, αναφορικά με το πώς γεννιέται ένα μωρό, δημοσιεύτηκε πρόσφατα η απίστευτη φωτογραφία ενός μωρού που δεν γεννιέται απλά με το κεφάλι, άλλα εμφανίζει πρώτα-πρώτα το πρόσωπό του! Η εικόνα είναι παραπάνω από εντυπωσιακή και μας πείθει για ακόμα μία φορά, ότι ο τοκετός είναι ένα πραγματικό θαύμα.

Τη φωτογραφία τράβηξε η μαία και φωτογράφος τοκετών Samantha Garcia Gagnon, η οποία πρώτη φορά αντίκρισε μωρό να γεννιέται με το πρόσωπο:



Πράγματι, το να γεννηθεί ένα μωρό με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά σπάνιο, αφού συμβαίνει σε μία ανά 600-800 γεννήσεις. Ήταν, λοιπόν, αδύνατον στην Gagnon να μην απαθανατίσει την στιγμή. Η ίδια, μάλιστα, δηλώνει ευγνώμων και στη μαμά που της επέτρεψε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία, ώστε να δει ο κόσμος πόσα φανταστικά πράγματα μπορεί να συμβούν σε έναν τοκετό. Δεν ήταν, μάλιστα, λίγοι αυτοί που βλέποντας την εικόνα, δήλωσαν συγκλονισμένοι από την δυνατότητα που τους έδωσε να δουν πώς είναι το πρόσωπο ενός μωρού όταν γεννιέται.

Είμαστε βέβαιοι, ότι δεν έχετε δει ξανά μία τόσο εντυπωσιακή φωτογραφία τοκετού!

Πηγή: thestir.cafemom.com

v