Εξοπλισμός παραλίας από τα Public: Χωρίς αυτά… δεν πάμε πουθενά!

Εξοπλισμός παραλίας από τα Public: Χωρίς αυτά… δεν πάμε πουθενά!

Οι περισσότερες μαμάδες σπεύδουν στα μαγαζιά πριν τις καλοκαιρινές διακοπές για να προμηθευτούν μαγιό, αντηλιακά και μπρατσάκια. Οι κάπως πιο high-tech μαμάδες, όμως, σπεύδουν στα Public, γιατί εκεί θα βρουν ό,τι ακριβώς χρειάζονται όχι μόνο για τα απαραίτητα αξεσουάρ παραλίας, όπως πετσέτες και νεροπίστολα, αλλά και για τα gadgets τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν ότι οι διακοπές τους θα μείνουν αξέχαστες! Έτσι, πριν φτιάξετε βαλίτσα, επιβεβαιώστε ότι έχετε πάρει μαζί σας τα παρακάτω:

Action Camera Nilox Mini-Up HD Ready: Για να απαθανατίσουμε κάθε φανταστική στιγμή των παιδιών μας!

Προσφέρει HD Ready 720p ανάλυση, είναι πλήρως αδιάβροχη με την θήκη της (έως 30 μέτρα) που περιλαμβάνεται στην συσκευασία και συνδυάζει ποιότητα και οικονομία.

Τιμή: 59,90 ευρώ. Αγοράστε την online από εδώ.

Αδιάβροχη θήκη Tablet 7.9" - Puro Waterproof Slim: Γιατί οι φανταστικές στιγμές… πιτσιλάνε!

Και καλά κάνουν, βέβαια, απλά εμείς οφείλουμε να προνοήσουμε και να προστατεύσουμε τις ταμπλέτες μας, αν θέλουμε να… έχουμε. Με τη φοβερή αυτή θήκη, μάλιστα, μπορείτε ακόμα και να τραβάτε φωτογραφίες μέσα στη θάλασσα, αφού έχει πιστοποίηση IPx8, η οποία εξασφαλίζει την αντοχή της συσκευής σας σε βάθος έως 20 m για 10 ώρες.

Τιμή: 17,99 ευρώ. Αγοράστε την online από εδώ.

Powerbank USB - SBS Portable Battery Backup: Γιατί όλες οι μπαταρίες κάποτε τελειώνουν

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι πρέπει να τελειώσουν και όλα τα ωραία! Εξασφαλίστε, λοιπόν, ατελείωτη ζωή στην μπαταρία του κινητού, του tablet ή της φωτογραφικής σας μηχανής με έναν φορητό φορτιστή που μπορείτε να μεταφέρετε παντού! Μάλιστα, έχει 3 θύρες για να μη μείνει καμία συσκευή σας… παραπονεμένη.

Τιμή: 69,99 ευρώ. Αγοράστε τον online εδώ.

Σκίαστρο Παραλίας Terra Nation™: Γιατί η χαλάρωση θέλει σκιά

Και όταν μιλάμε για σκιά, εννοούμε ένα αρκετά μεγάλο σκίαστρο, κάτω από το οποίο θα χωράτε όλοι και που θα σας παρέχει  98% UV αντηλιακή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Το Terra Nation™ HAREKOHU έχει μοναδικό αυτόματο μηχανισμό ESF™ ανοίγματος- κλεισίματος για μέγιστη ευκολία στην εγκατάσταση, ενώ διαθέτει μεγάλα παράθυρα με σίτα για εξαερισμό και εξωτερικό αντηλιακό κάλυμμα.

Τιμή: 99,99 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.

Υπόστρωμα Terra Nation™ TEHEMOE: Για… ξάπλες χωρίς την παραμικρή ενόχληση

Οι ψάθες είναι τόσο… last year, όταν μπορείς να έχεις ένα στρώμα με γέμιση από αφρώδες υλικό, πάνω στο οποίο να απλώσεις την πετσέτα σου!

Τιμή: 36,99 ευρώ (1+1 δώρο). Αγοράστε το online από εδώ.

Βατραχάκια Terra Nation™ KIKIRI: Γιατί παραλία σημαίνει και παιχνίδι!

Τα κλασικά «βατραχάκια» τώρα και σε στιλάτο παιχνίδι από φελλό. Δώστε τα στα παιδιά και αφήστε τα να επιδοθούν σε ένα παιχνίδι ταλέντου και τεχνικής α λα Survivor! Νικητής θα είναι εκείνος που απλά θα καταφέρει το βότσαλο του να αναπηδήσει περισσότερες φορές από εκείνο του αντιπάλου.

Τιμή: 9,99 ευρώ. Αγοράστε τα online από εδώ.

Τσάντα Shopper Moses Flamingo Tropen: Γιατί… πού θα χωρέσουν όλα αυτά;

Και γιατί, μπορεί να είμαστε μαμάδες, αλλά θέλουμε να κυκλοφορούμε στην παραλία με στιλ! Είναι κατασκευασμένη από πολυεστέρα και οι διαστάσεις όταν είναι ανοιχτή είναι 50 cm x 70 cm.

Τιμή: 7,95 ευρώ. Αγοράστε την online από εδώ.

Τέλος, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί και το αγαπημένο σας βιβλίο! Ανακαλύψτε εδώ τις καλύτερες προτάσεις βιβλίων που θα βρείτε στα Public το φετινό καλοκαίρι.

v