Όσα κάνουμε όταν δεν μας βλέπει κανείς!

Όσα κάνουμε όταν δεν μας βλέπει κανείς!

Κάποιες φορές, οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς, μας περιορίζουν όταν είμαστε μπροστά σε κόσμο. Το αποτέλεσμα; Όταν βρισκόμαστε με άλλα άτομα, είμαστε... τύποι και υπογραμμοί, ενώ όταν μένουμε μόνοι μας, «ξεδίνουμε». Τα παρακάτω χιουμοριστικά σκίτσα θα σας θυμίσουν τι κάνετε μόνοι σας μες στο σαλόνι σας, όπως λέει και το τραγούδι (μην πάει ο νους σας στο πονηρό!). 

Όλες μα όλες οι γυναίκες θα ταυτιστούν μ' αυτή την εικόνα. Πού να' ξεραν κάποιοι άντρες ότι πίσω από την κατά τ' άλλα άψογη εμφάνιση της καλής τους, κρύβεται ένα... δάσος!

Όταν μιλάμε με μηνύματα στο κινητό με το άτομο που μας ενδιαφέρει, έχουμε συνέχεια το ύφος «Μπορεί και να της έστειλα βλακεία πάλι! Μήπως το παράκανα;». Αλλά τότε είναι ήδη αργά. 

Δεν είναι πολύ δύσκολες αυτές οι στιγμές που πρέπει να «κρατηθείς»; Δεν είναι ακόμα πιο δύσκολο να κρύψεις το... έγκλημά σου όταν οι μάρτυρες επιστρέφουν; Σε όλους έχει συμβεί. Ανεξαιρέτως!

Είναι σέξι και δεν διαγράφουν μέσα απ' τα ρούχα, όμως ας μιλήσουμε ξεκάθαρα: μας «κόβουν», δεν είναι καθόλου βολικά στην εφαρμογή και συνέχεια φεύγουν απ' τη θέση τους. Γυναίκες, πάρτε θέση!

Αν πιάσεις αυτή τη μία μπουκιά που έπεσε στο πάτωμα μέσα 3 δευτερόλεπτα, μπορείς να τη φας άφοβα: είναι κανόνας που εφαρμόζεται πάντα και παντού, εκτός αν είσαι με κόσμο. 

Γιατί ν' απογοητευόμαστε όταν μπορούμε να κάνουμε πλάκα με τα παχάκια μας; 

Κλασική σκηνή, κλασική ατάκα. Όταν ο κόσμος σείεται με ένα μας φτάρνισμα, το οποίο φυσικά δεν έχουμε καλύψει με το χέρι μας (εξάλλου, μόνοι μας είμαστε), το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι:

Ένας μικρός θησαυρός ξεπροβάλλει κάθε φορά που φυσάμε τη μύτη μας. Κι εμείς, πρέπει να τον ανακαλύψουμε!

Εντάξει, κάποιες φορές την πολλή κουλτούρα αντικαθιστούν εύκολα τα «πιασάρικα» pop τραγούδια που ακούνε τα παιδιά μας -αρκεί να μη μας βλέπει κανείς!

Πηγή: Brightside.me

v