Τα καλύτερα βιβλία για την παραλία θα τα βρείτε στα Public!

Τα καλύτερα βιβλία για την παραλία θα τα βρείτε στα Public!

Υπάρχει καλύτερη παρέα για την παραλία από ένα βιβλίο; Ακόμα κι αν δεν διαβάζετε πολύ όλη την υπόλοιπη χρονιά, είμαστε σίγουροι ότι ακολουθείτε την... παράδοση και θυμάστε πάντα να βάλετε ένα βιβλίο στην τσάντα σας. Στα καταστήματα Public, θα βρείτε ατελείωτη ποικιλία σε τίτλους, συγγραφείς και κατηγορίες, που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Ενδεικτικά...

*Φωτογραφία: thebookpeople.co.uk

Αστυνομική λογοτεχνία

Άμμος στο στόμα

Μια κοπέλα βρίσκεται δολοφονημένη σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας και ο αστυνόμος Χάρης Κόκκινος προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να εξιχνιάσει το βίαιο αυτό έγκλημα. Θα τα καταφέρει;

Συγγραφέας: Ευτυχία Γιαννάκη. 

Τιμή online: 13,95 ευρώ. Αγοράστε το από εδώ

Ελληνική λογοτεχνία

Κρυμμένη αλήθεια

Μια ξεχωριστή ιστορία για μια πανέμορφη γυναίκα αλλά και για τα αυστηρά ήθη που παλαιότερα κυριαρχούσαν στο νησί της Κρήτης. Τελικά, κάποιες φορές, η αλήθεια ίσως δεν πρέπει να αποκαλύπτεται. 

Συγγραφέας: Γιώργος Πλυράκης. 

Τιμή online: 15,93 ευρώ. Αγοράστε το από εδώ

Παγκόσμια λογοτεχνία

Φρίντα

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, θα διαβάσετε την ιστορία της μυθικής Φρίντα Κάλο, μιας από τις σημαντικότερες ζωγράφους. Θα καταλάβετε ότι η ζωή της ήταν γεμάτη χρώματα, όπως και η ζωγραφική της...

Συγγραφέας: Cacucci Pino.

Μετάφραση: Δημητρούλια Τιτίκα. 

Τιμή online: 9 ευρώ. Αγοράστε το από εδώ

Λογοτεχνία φαντασίας

Κάτω από το Λονδίνο, υπάρχει ένας παράλληλος κόσμος, ο «Κόσμος του Ποτέ και του Πουθενά», που είναι σκοτεινός και μυστήριος. Εκεί, θα βρεθεί, παγιδευμένος ο Ρίτσαρντ... Η συνέχεια, στις σελίδες του βιβλίου. 

Συγγραφέας: Gaiman Neil. 

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου. 

Τιμή online: 14,85 ευρώ. Αγοράστε το από εδώ

Ευ ζην

Το νόημα του έρωτα

Μια νέα, επαναστατική αντίληψη για τον έρωτα παρουσιάζει η δρ. Sue Johnson στο νέο της βιβλίο. Μας εξηγεί πώς ένας ερωτικός δεσμός μοιάζει με τον δεσμό που έχει η μητέρα με το παιδί αλλά και πώς αυτός βασίζεται σε ένα αρχέγονο ένστικτό μας: την ανάγκη μας για σύνδεση. 

Συγγραφέας: Sue Johnson.

Μετάφραση: Μαργαρίτα Κουλεντιανού. 

Τιμή online: 11,25 ευρώ.  Αγοράστε το online από εδώ

Μεταφρασμένη λογοτεχνία

Ο χωρισμός

Ένα ζευγάρι αποφασίζει ότι ο γάμος του έχει τελειώσει, χωρίς όμως να το αποκαλύψει σε κανέναν. Ξαφνικά, ο Κρίστοφερ εξαφανίζεται και η γυναίκα του θα έρθει στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Μάνη, όπου βρισκόταν για τις ανάγκες του βιβλίου του. Τελικά, η γυναίκα καταλαβαίνει ότι ήξερε πολύ λίγα πράγματα για τον άντρα της. 

Συγγραφέας: Katie Kitamura. 

Τιμή online: 11,98 ευρώ. Αγοράστε από εδώ

Κόμικς

Τα κατάμαυρα

Ο... Χάρος αναπολεί τις πιο «κακές» στιγμές του κόσμου με πολέμους, καταστροφές και επιδημίες, σε μια ιστορία φρικιαστική αλλά ταυτόχρονα, ξεκαρδισιτκή. 

Συγγραφέας: Αρκάς. 

Τιμή online: 4 ευρώ. Αγοράστε το από εδώ

Τέλος, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παραλία! Ανακαλύψτε εδώ τις καλύτερες προτάσεις αγοράς που θα βρείτε στα Public το φετινό καλοκαίρι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v