Πώς να προστατεύσετε τα υπάρχοντά σας στην παραλία

Πώς να προστατεύσετε τα υπάρχοντά σας στην παραλία

Το να βουτήξετε όλοι μαζί ταυτόχρονα για μπάνιο είναι σχεδόν ακατόρθωτο για ένα και μόνο (λογικό) λόγο: ποιος θα φυλάει τα πράγματα; Η ανησυχία σας είναι εύλογη- εξάλλου, πριν λίγες μέρες οι αρχές συνέλαβαν έναν επιτήδειο που συνήθιζε να «αρπάζει» τα υπάρχοντα των λουόμενων στις παραλίες του Σαρωνικού. Για να μην πέσετε θύματα κλοπών την ώρα που απολαμβάνετε το μπάνιο σας, δείτε τα πιο έξυπνα hacks:

Πάνα για τα πολύτιμα αντικείμενα

*Φωτογραφία: brightiside.me

Μαζέψτε τα αντικείμενα αξίας που έχετε μαζί σας στην παραλία και βάλτε τα σε μια –αχρησιμοποίητη εννοείται- πάνα. Ακόμα κι αν αφήσετε σε κοινή θέα πάνω στην ψάθα, είμαστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα μπει στον πειρασμό να την πάρει.

Η μπάλα για τις ρακέτες είναι πιο χρήσιμη απ’ ότι νομίζετε

*Φωτογραφία: 

Κάνοντας μια τρύπα στη μέση της, κρύβετε τα χαρτονομίσματα, τα ακουστικά, τα μικρά κοσμήματά σας και ό,τι άλλο μικροαντικείμενο μπορεί να εφαρμόσει απ’ τη σχισμή της.

Το μπουκάλι του παλιού σας αντηλιακού γίνεται πορτοφόλι

*Φωτογραφία: barefootwine.ca

Αφού το καθαρίσετε καλά, αποθηκεύστε μέσα στο μπουκάλι του παλιού σας αντηλιακού από τα κλειδιά μέχρι το ρολόι και τα γυαλιά ηλίου. Όσο πιο μεγάλο, μάλιστα, τόσο περισσότερα πράγματα θα χωράει.

Αδιάβροχη θήκη για τα χρήματα

*Φωτογραφία: inspirationrealisation.com

Θα χρειαστείτε ένα μικρό, μακρόστενο κουτί από χάπια, μια δυνατή κόλλα, ένα σχετικά χοντρό κορδόνι και μία μικρή βίδα. Εδώ θα δείτε αναλυτικά πώς θα το φτιάξετε.

Όταν είναι έτοιμο για χρήση, κρύψτε μέσα τα χρήματά σας και κρεμάστε το απ’ το λαιμό. Σύμφωνα με τον δημιουργό του, το αδιάβροχο αυτό κουτί «αντέχει» και για ένα γρήγορο μπάνιο- αν φοβάστε να το ρισκάρετε, ωστόσο, μπορείτε τουλάχιστον να το φοράτε όσο παίζετε μακριά απ’ τα πράγματά σας με τα παιδιά ή όσο περπατάτε δίπλα στην ακροθαλασσιά.

Η «έξυπνη» πετσέτα

*Φωτογραφία: droold.com

Μπορεί να κοστίζει λίγο παραπάνω από μια συνηθισμένη πετσέτα (θα την βρείτε εδώ στην τιμή των 39 περίπου ευρώ), όμως αξίζει τα λεφτά της, αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Στο πλάι της έχει μια εσωτερική θήκη που δεν είναι ορατή, στην οποία μπορείτε να κρύψετε τα πάντα- από το τάμπλετ μέχρι το πορτοφόλι.

Αδιάβροχη θήκη για το κινητό



Με δεδομένο ότι πλέον τα κινητά στοιχίζουν μια μικρή περιουσία, ίσως είναι το πιο πολύτιμο αντικείμενο που θα έχετε μαζί σας. Η λύση είναι μία: η αδιάβροχη θήκη που σας επιτρέπει να το πάρετε μαζί σας στη θάλασσα. Εδώ θα βρείτε μερικά μοντέλα, ωστόσο σιγουρευτείτε ότι αυτό που θα επιλέξετε μπορεί να προστατεύσει τη συσκευή ακόμα και κάτω απ’ το νερό.

Μέσα στα παπούτσια σας!

*Φωτογραφία: tamesmobrutal.pt

Ποιος επίδοξος κλέφτης θα κοιτάξει μέσα στα αθλητικά σας παπούτσια; Γι' αυτό και μόνο τον λόγο, αποτελούν την ιδανική κρυψώνα! Βέβαια, σας προτείνουμε να βάλετε τα αντικείμενα πρώτα σε μια σακούλα ζίπερ, για ευνόητους λόγους...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v