10 σημάδια ότι ο άντρας σoυ σε απατά

10 σημάδια ότι ο άντρας σoυ σε απατά

Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην υποψία και την παράνοια είναι πολύ λεπτή, όταν συνειδητοποιείς ότι κάτι δεν πάει καλά στον γάμο σου και ότι ενδέχεται να υπάρχει τρίτο πρόσωπο. Αν κοιτάξεις, όμως, με ψυχραιμία και νηφαλιότητα την κατάσταση για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν σημάδια που η… ιστορία έχει δείξει ότι δίνουν από μόνα τους την απάντηση. Αν κάποια από τα παρακάτω τείνουν να γίνουν καθημερινότητα στη σχέση σας, μάλλον έχει έρθει η ώρα να κάνετε μια μεγάλη και πολύ σοβαρή συζήτηση.

Δεν αποχωρίζεται στιγμή το κινητό του, την πρόσβαση στο οποίο έχει περιορίσει με έξτρα κωδικούς

Χαρακτηριστικά είναι δε, να βλέπετε ότι ανταλλάσσει μηνύματα, τα οποία σας λέει ότι είναι μεταξύ αυτού και κάποιου φίλου ή συναδέλφου, και όταν τύχει να πάρετε το κινητό του στα χέρια σας, ο φάκελος των μηνυμάτων να είναι εντελώς άδειος.

Παραμένει στο αυτοκίνητο, ενώ έχει φτάσει στο σπίτι μετά τη δουλειά, για να μιλήσει

Σας λέει ότι μιλά με κάποιον συνάδελφο για θέματα δουλειάς και ότι δεν θέλει να συνεχίσει το τηλεφώνημα στο σπίτι, για να μη γίνει ένας από αυτούς τους ενοχλητικούς τύπους. Ωστόσο, άλλες ώρες δεν διστάζει να μιλήσει και στο σπίτι, αν τύχει πράγματι να τον καλέσει κάποιος συνάδελφος. Παρεμπιπτόντως και η λίστα των κλήσεων είναι κενή. Παράλληλα, έχει εμφανιστεί ένα νέο όνομα στις επαφές του –ένας «Γιώργος» που ήρθε πρόσφατα στη δουλειά και με τον οποίον μιλά στο τηλέφωνο καθημερινά.

Αποφεύγει να βγάλει και κυρίως να δημοσιεύσει κοινές σας φωτογραφίες

Παρόλο που αναφέρει ότι είναι παντρεμένος μαζί σας, οι κοινές σας φωτογραφίες στο Facebook είναι ελάχιστες και προέρχονται από το μακρύ παρελθόν.

Κατηγορεί εσάς ότι τον απατάτε

Η επίθεση, μερικές φορές, γίνεται η καλύτερη άμυνα (ή και κάλυψη) για εκείνους που απατούν από ανασφάλεια περισσότερο και όχι επειδή πραγματικά εκδήλωσαν συναισθήματα για κάποιο άλλο πρόσωπο.

Τον πιάνετε να λέει ψέματα για το πού είναι

Παίρνετε στην δουλειά –δεν είναι. Παίρνετε στο κινητό –σας λέει ότι είναι στην δουλειά. Του λέτε «τώρα πήρα» –απαντά: μόλις έφυγα. Κάτι δεν μυρίζει πολύ ωραία εδώ… Επίσης, άξιο προβληματισμού είναι το να περνούν μεγάλα χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα, κατά τα οποία δεν γνωρίζετε πού βρίσκεται και δεν σηκώνει το κινητό του.

Σας κατηγορεί ότι δεν κάνετε συχνά σεξ, αλλά το αποφεύγει και ο ίδιος

Είστε κουρασμένη, είναι γεγονός, και σίγουρα έχει δίκιο ότι δεν είστε τόσο τρυφερή μαζί του, όπως παλιά. Όταν, όμως, έρχεται η ώρα να γίνετε διαχυτική, εκείνος αποτραβιέται και δεν δείχνει καμία διάθεση. Καταλαβαίνετε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν στο βλέμμα του δεν υπάρχει ίχνος ερωτικού ενδιαφέροντος.

‘Η σας κυνηγά για να κάνετε σεξ

Ενίοτε είναι και αυτό ένα «σύμπτωμα» του ατόμου που απατά: ένας νέος ερωτικός παρτενέρ σου τονώνει τρομερά την αυτοπεποίθηση, σε βαθμό που σε κάνει να νιώθεις όχι μόνο πιο σέξι, αλλά και με πολύ πιο έντονη διάθεση για σεξ. Μπορεί ένας άντρας να λαμβάνει την ενέργεια αυτή από μια άλλη γυναίκα, όμως είτε από τύψεις είτε επειδή… βολεύει, να εκδηλώνει την ανεβασμένη σεξουαλικότητά του και προς εσάς, με τρόπους που δεν έκανε παλιά.

Κάνει μπάνιο συχνότερα και περιποιείται τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ

Ένας άντρας που (ενώ δεν το έκανε ποτέ στη ζωή του) ξαφνικά ξυπνά νωρίτερα το πρωί για να κάνει μπάνιο, πριν φύγει από το σπίτι, ένας άντρας που παρατηρεί τα εσώρουχά του, μη τυχόν είναι κάποιο τρύπιο, και που αποφασίζει να ξεκινήσει γυμναστήριο, το οποίο τόσα χρόνια έλεγε ότι απεχθάνεται… Είναι ένας άντρας που θέλει να αρέσει. Σε άλλες.

Αποφεύγει τις οικογενειακές συναθροίσεις – επιδιώκει να περνά χρόνο μόνος του

«Να πας εσύ αγάπη μου, εγώ θα μείνω στο σπίτι ή μπορεί να πάω καμιά βόλτα», σας λέει, ο άνθρωπος που μέχρι πρότινος δεν αποχωριζόταν την οικογένειά του ούτε λεπτό. Και το λέει πλέον πάντα.

Έχει έντονες και ανεξήγητες συναισθηματικές μεταπτώσεις

Τον τελευταίο καιρό, χωρίς φαινομενικά να έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σας, είναι μέσα στην καλή χαρά. Είναι ευδιάθετος, γεμάτος ενέργεια, προθυμοποιείται να κάνει πράγματα που παλιά δεν έκανε. Ωστόσο, είναι στιγμές που γίνεται υπερβολικά απότομος και αγενής μαζί σας, υποτιμώντας και ασκώντας σας κριτική ακόμα και μπροστά σε άλλους.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v