Μωρό γεννιέται στον αμνιακό του σάκο μέσα στο αυτοκίνητο!

Μωρό γεννιέται στον αμνιακό του σάκο μέσα στο αυτοκίνητο!

Πόσες πιθανότητες έχει μια γυναίκα να γεννήσει μέσα στο αυτοκίνητο; Μάλλον λίγες. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν, να έρθει το μωρό της στον κόσμο μέσα στον αμνιακό του σάκο; Σίγουρα πολύ λιγότερες. Αυτό το μωράκι, όμως, έκανε και τα δύο.

Όταν η μαμά του ήταν έγκυος 29 εβδομάδων, άρχισε να νιώθει έντονες συσπάσεις αλλά, δεν σκέφτηκε ότι ήρθε η ώρα του τοκετού. Τελικά, οι πόνοι συνεχίστηκαν και έτσι η Raelin Scurry γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο στον δρόμο για το νοσοκομείο. Το μωρό παρέμεινε στον αμνιακό του σάκο και ο μπαμπάς απαθανάτισε με τον φακό του αυτό το μοναδικό θέαμα:

*Φωτογραφία: popsugar.com

Διαβάστε το κείμενο που «ανέβασε» στο ίντερνετ η Raelin γι’ αυτή την ξεχωριστή ιστορία:

«Το ανθρώπινο σώμα είναι εκπληκτικό. Στις 5.8.2017 στις 10 το πρωί άρχισα να νιώθω συσπάσεις. Ήμουν μόλις 29 εβδομάδων και 4 ημερών έγκυος και έτσι υπέθεσα ότι ήταν οι συσπάσεις Braxton-Hicks και αποφάσισα να περιμένω. 45 λεπτά αργότερα, όμως, δεν είχαν σταματήσει και μάλιστα ήταν πιο έντονες, γι’ αυτό αποφάσισα ότι έπρεπε να πάμε στο νοσοκομείο. Πήρα μερικά ρούχα για μένα και την κόρη μου και φύγαμε μαζί μ’ εκείνη και τον σύντροφό μου. Αφήσαμε την κόρη μου στη νονά της και συνεχίσαμε τον δρόμο μας. Οι συσπάσεις δεν σταμάτησαν, αντίθετα, δυνάμωναν και πριν το καταλάβω, ήρθε η στιγμή να σπρώξω. Κάλεσα τη Γραμμή Έκτακτης Ανάγκης γιατί φοβήθηκα. Δεν μπορούσαν να με καταλάβουν, όμως, από τα ουρλιαχτά μου. Έδωσα το τηλέφωνο στον αρραβωνιαστικό μου.



Κατέβασα το παντελόνι μου και κοίταξα κάτω -ήμουν σίγουρη ότι θα έβλεπα το κεφαλάκι του μωρού. Έσπρωξα ακόμα μία φορά και το μωρό μου γεννήθηκε. Όταν το κοίταξα, συνειδητοποίησα ότι είχε παραμείνει μέσα στον αμνιακό του σάκο. Ο άνθρωπος στην άλλη γραμμή με τον οποίο μιλάγαμε, μας είπε να κάνουμε στην άκρη με το αμάξι. Αλλά εγώ ήξερα ότι εμείς θα φτάναμε πιο γρήγορα στο νοσοκομείο απ’ ότι το ασθενοφόρο σε εμάς. Είπα στον σύντροφό μου να συνεχίσει να οδηγεί. Είχα φοβηθεί. Εκείνος ήταν ήρεμος και συνέχιζε να μιλάει στο τηλέφωνο με τους ανθρώπους της Έκτακτης Ανάγκης. Στην αρχή, το μωρό μου δεν κουνιόταν κι εγώ το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να προσεύχομαι ότι θα είναι καλά. Τότε, έτριψα το προσωπάκι του με τον αντίχειρά μου και εκείνος κούνησε τα πόδια και τα χέρια του -σαν να άκουσε τις προσευχές μου και ήθελε να μας διαβεβαιώσει ότι ήταν εντάξει. Έπειτα από 7 λεπτά, φτάσαμε στο νοσοκομείο. Το μωρό μου γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό του σάκο. Κάτι που συμβαίνει 1 φορά στις 80.000 γεννήσεις. Συνήθως στις καισαρικές. Γεννήθηκε σχεδόν 1.400 γραμμάρια. Τα πάει εξαιρετικά, αν σκεφτεί κανείς όλα όσα πέρασε. Ξέρω ότι θα γίνει ένας εκπληκτικός άντρας. Είναι ένα μωρό-θαύμα. Νιώθουμε ευλογημένοι που είμαστε γονείς του.»

Πηγή: goodhousekeeping.com

v