Τα σχολεία ξεκινούν από το AVENUE παρέα με το Nickelodeon!

Τα σχολεία ξεκινούν από το AVENUE παρέα με το Nickelodeon!

Είναι γεγονός: για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανοίγει ένα σχολείο εντελώς διαφορετικό από όσα γνωρίζουμε. Τι το διαφορετικό έχει; Δεν έχει μαθήματα, παίζουμε συνέχεια, μαθαίνουμε διασκεδάζοντας και κερδίζουμε δώρα!

Οι καθηγητές δεν φοράνε πουκάμισα, φούστες και γυαλιά, αλλά ζουν κάτω από τη θάλασσα μέσα σε ανανά, είναι πράσινοι νίντζα, εξερευνούν τον κόσμο με έναν χάρτη που μιλάει, έχουν ρόδες, πετάνε με μαγικά χαλιά ή είναι τετράποδοι. 

Είναι ένα σχολείο που όλα τα παιδιά ανυπομονούν να πάνε. Και πού άνοιξε; Μα φυσικά στο αγαπημένο mall για όλη την οικογένεια, το AVENUE

Από τις 4 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, το AVENUE σας προσκαλεί στο πορτοκαλί σχολείο του Nickelodeon και υπόσχεται διασκέδαση, εκπλήξεις και δώρα, έτσι ώστε η σχολική χρονιά να ξεκινήσει ευχάριστα. 



Το φθινόπωρο ξεκινάει στο AVENUE. Όλα αυτά που χρειάζεται η οικογένεια μετά τις διακοπές, σε μια βόλτα. Τα απαραίτητα για το σπίτι στο Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, τα απαραίτητα για το σχολείο, για το παιδί και όχι μόνο, όλα στο πιο φιλικό εμπορικό κέντρο, με δωρεάν parking για τους πελάτες του.

v