Τι «ανάβει» το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Τι «ανάβει» το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Ποιο ζώδιο θεωρείται ο βασιλιάς του σεξ, ποιο είναι το πιο «άγριο» στο κρεβάτι, ποιο τρελαίνεται με τις ταινίες πορνό και ποιο με το ταντρικό σεξ; Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο που να μην έχει κρυφά σεξουαλικά ταλέντα. Απλά το καθένα έχει τον τρόπο του…

Κριός

Έχει για κυβερνήτη του τον Άρη, επομένως ο Κριός είναι τύπος δυναμικός, κυνηγός, αρχηγικός και παθιάρης. Θέλει να έχει το πάνω χέρι και τρελαίνεται να παίρνει πρωτοβουλίες. Στις γυναίκες αρέσουν οι στάσεις που τους δίνουν τον έλεγχο και οι άντρες Κριοί λατρεύουν τα ερωτικά βοηθήματα, τα σεξουαλικά σενάρια και ίσως δεν πουν «όχι» σε λίγη (ανώδυνη σχετικά) σεξουαλική βία.

Ταύρος

Ο Ταύρος μοιάζει συντηρητικός και παραδοσιακός τύπος, αλλά στο κρεβάτι είναι γεμάτος εκπλήξεις κι έχει κάθε διάθεση να πειραματιστεί (κι ας μην του φαίνεται). Ο άντρας Ταύρος είναι ακούραστος και περιποιητικός –με απλά λόγια: αν δεν ικανοποιηθεί η παρτενέρ του δεν θα σταματήσει. Είναι αισθαντικοί και τους αρέσει η οπτική επαφή, γι’ αυτό στάσεις όπως αυτή του «λωτού» είναι πρώτες στις προτιμήσεις τους.

Δίδυμοι

Τύποι πνευματώδεις και «εξυπνάκηδες» σαν τα διδυμάκια δεν θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από περιπετειώδεις στο σεξ. Τους αρέσουν πολύ τα παιχνίδια ρόλων και οι kinky κουβέντες, λατρεύουν το σεξ σε περίεργα μέρη, όπως ντουζιέρα/ τουαλέτες μαγαζιών ή αυτοκίνητο και, γενικώς, έχουν μια ροπή στο… βρώμικο σεξ.

Καρκίνος

Ξέρετε τι λένε για τους Καρκίνους: πόσο αθώοι, ευαίσθητοι, αγνοί κ.λπ. είναι. Ε, λοιπόν, διαγράψτε τα όλα αυτά, γιατί στο κρεβάτι όλα αντιστρέφονται. Μπορεί να μην συμπαθούν το dirty talk και τα sex toys αλλά τα φιλιά, τα ερεθιστικά χάδια και ο στοματικός έρωτας είναι οπωσδήποτε μέσα στο πρόγραμμα.



Λέων

Θεωρείται ο βασιλιάς των σεξουαλικών εμπειριών και των ερωτικών επιδόσεων. Είναι παθιάρης, άγριος και πολύ γενναιόδωρος. Άντρες και γυναίκες λέοντες, τρελαίνονται να ικανοποιούν τους συντρόφους τους, λατρεύουν να φωνάζουν και να ακούν φωνές και είναι ειδικοί στην εναλλαγή τρυφερού και βίαιου σεξ.

Παρθένος

Η καλύτερη ίσως έκφανση της τελειομανίας του Παρθένου: στο κρεβάτι είναι εξπέρ. Μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να ξεπεράσει ταμπού και ενδοιασμούς, αλλά όταν νιώσει άνετα, ξεδιπλώνει τεράστιο ταλέντο. Είναι μαιτρ των φαντασιώσεων και τρελαίνεται να κάνει ερωτικές εκπλήξεις στον/ στην παρτενέρ του.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν αυξημένο εγωισμό αλλά μεγάλη ανάγκη να ικανοποιούν τους άλλους, γι’ αυτό μία από τις αγαπημένες τους στάσεις είναι το «69». Του αρέσει να βάζει συναίσθημα στο σεξ, απολαμβάνει τα προκαταρκτικά και τον ερεθίζουν τα χάδια αλλά και η… παρατήρηση του άλλου του μισού. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες Ζυγοί δεν διστάζουν να μιλήσουν κατά τη διάρκεια του σεξ, αν νιώσουν άνετα.

Σκορπιός

Αν τα λιοντάρια είναι οι αυτοκράτορες του σεξ, οι Σκορπιοί είναι οι αυτοκράτορες του σκληρού, βίαιου σεξ. Δεν χρειάζεται ν’ ανοίξουν μύτες, αλλά τραβήγματα μαλλιών, χαστούκια και λοιπά σεξουαλικά κι άγρια κόλπα είναι το καλύτερό τους. Είναι εραστές ωμοί, αποτελεσματικοί και γεμάτοι πάθος και η κατάσταση μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει εκτός ελέγχου.

Τοξότης

Τους ξέρετε τους Τοξότες, τι περιπετειώδη και χαρούμενα πλάσματα που είναι. Προσπαθήστε, τώρα, να μεταφέρετε αυτά τα χαρακτηριστικά στο κρεβάτι. Νέες στάσεις, μεγάλη διάρκεια, διαρκείς εναλλαγές και πολύ, πολύ πάθος σε περιμένουν αν έχεις έναν Τοξότη για ερωτικό παρτενέρ. Σημειώστε (έτσι, για να ξέρετε) ότι αγαπάει ιδιαίτερα τις πορνογραφικές ταινίες (και ότι ενίοτε θα προσπαθήσει να αντιγράψει τα ακροβατικά που βλέπει εκεί).



Αιγόκερως

Μπορεί να θέλει τον χρόνο του για να φτάσει σε οργασμό, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα είναι γεμάτος πυροτεχνήματα! Του αρέσει να παραδίδει τα ηνία και του αρέσει πολύ το «ιεραποστολικό», αλλά αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι είναι βαρετός στο κρεβάτι. Βάζει συναίσθημα, έχει αντοχή και βάζει την ικανοποίηση του συντρόφου του πάνω απ’ όλα.

Υδροχόος

Είναι πνευματώδης, ατμοσφαιρικός, ανοιχτόμυαλος, εγκεφαλικός και πολύ ερωτικός. Αν κάποιο απ’ όλα τα ζώδια δοκιμάζει ανατολίτικες πρακτικές και ταντρικό σεξ, αυτός είναι ο Υδροχόος. Ζήτα του ό,τι θες –δεν θα σοκαριστεί και δεν θα στο αρνηθεί. Αν έχεις έναν Υδροχόο για ερωτικό σύντροφο, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι το σεξ μαζί του δεν θα γίνει ποτέ βαρετό.

Ιχθείς

Τα ψαράκια είναι απ’ τους εραστές που δεν σταματούν να σε εκπλήσσουν. Τη μία μέρα μπορεί να είναι ο πιο τρυφερός κι ευαίσθητος εραστής και την άλλη ο μεγαλύτερος και πονηρότερος φετιχιστής. Του αρέσει να ψιθυρίζει γλυκόλογα στον/στην σύντροφό του, αντιλαμβάνεται αμέσως τι θέλει και τι όχι το άλλο του μισό και σε κάνει να νιώθεις αμέσως πολύ άνετα μαζί του.

 

v