Σε ένα μήνα «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» έρχονται στην Αθήνα

Σε ένα μήνα «Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» έρχονται στην Αθήνα

Μετά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, όπου μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στους «Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά» και οι κάτοικοι της Αθήνας θα μπορούν να τους θαυμάσουν από κοντά σε λίγο καιρό. Σε ένα μήνα ακριβώς, λοιπόν, στις 3 Νοεμβρίου 2017, αυτό το ξεχωριστό θεματικό πάρκο θα ανοίξει τις πόρτες του στην πρωτεύουσα.

Το πάρκο και η έκθεση θα στεγάζονται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO στο Μαρούσι, στη διεύθυνση λεωφ. Κηφισίας 39, μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2018. Εκεί, θα δείτε τις ιστορίες του αγαπημένου μας Έλληνα παραμυθά να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας. Ο κόσμος της Φρουτοπίας, το Νησί των Πυροτεχνημάτων, τα 33 Ροζ Ρουμπίνια, η μάγισσα Φρικαντέλα, τα τρία μικρά λυκάκια και δεκάδες ακόμη παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά θα πάρουν σάρκα και οστά μπροστά σας.

Το ωράριο λειτουργίας του πάρκου καθορίζεται ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00 και 17.00-20.00, Σάββατο 11.00-20.00 και Κυριακή 11.00-19.00.

Το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ (γενική είσοδος), 6 ευρώ (για τους ανέργους), 24 ευρώ (οικογενειακό για 2 ενήλικες και 2 παιδιά), 4 ευρώ για ανέργους (μόνο κάθε Παρασκευή), 12 ευρώ για ανέργους (οικογενειακό) και δωρεάν για τα παιδιά μέχρι 3 ετών.

Αρχίστε, λοιπόν, την αντίστροφη μέτρηση και προετοιμαστείτε για το γεγονός της χρονιάς. Πάρτε μια ιδέα για το τι θα περιμένετε από τις παρακάτω φωτογραφίες:



 Πηγές: mystikoikosmoitriviza.gr και facebook.com/mystikoikosmoitriviza

v