Από τα κουβαδάκια στα θρανία: Δεχόμαστε την πρόκληση του σχολείου με HEMO

Από τα κουβαδάκια στα θρανία: Δεχόμαστε την πρόκληση του σχολείου με HEMO

Και τα κάστρα σας στην άμμο χτίσατε και τις παγωτο-selfie σας βγάλατε και όλες τις γάτες του νησιού κοντέψατε να ταΐσετε- δεν είχατε κανένα απολύτως πρόγραμμα. Ο Σεπτέμβρης όμως, μαμάδες αγαπημένες, έφυγε και μαζί του φέρνει πρόγραμμα σχολικό. Πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε το ντουλάπι σας και χαμογελάστε. Ναι, έχετε σύμμαχο το ΗΕΜΟ!

Γιατί το HEMO έχει βύνη, ένα φυσικό συστατικό από κριθάρι πλούσιο σε υδατάνθρακες που απελευθερώνουν σταθερά ενέργεια στο σώμα του παιδιού σας, για δύναμη όλη μέρα! Έχει 11 βιταμίνες και 4 μεταλλικά στοιχεία που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, ενισχύουν την πνευματική απόδοση και χαρίζουν γερά οστά και δόντια. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι μια μόνο κουταλιά HΕΜΟ σε ένα ποτήρι γάλα δίνει περίπου το 1/3 των απαραίτητων βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός.

Έτσι το αγγελούδι σας θα έχει δύναμη και όρεξη να διαβάζει τα μαθήματά του, να συγκεντρώνεται στην τάξη, να αφομοιώνει σωστά, να παρακολουθεί τις εξωσχολικές του δραστηριότητες και να σας κάνει (το σπίτι άνω-κάτω και) την πιο περήφανη μαμά του κόσμου!

v