6 κόλπα για ακόμα πιο έντονους οργασμούς

6 κόλπα για ακόμα πιο έντονους οργασμούς

Όταν απολαμβάνεις το σεξ, απελευθερώνεσαι, ανανεώνεσαι και λάμπεις. Το να φτάνεις μέχρι το τέλος κάθε φορά είναι σημαντικό, όμως γιατί να μην προσπαθήσεις να το χαρείς στο έπακρο; Με αυτές τις έξι κινήσεις ματ, θα καταφέρετε να κάνετε την κορύφωση ακόμα καλύτερη!

*Φωτογραφία: skim.gs

Κουνήστε τη λεκάνη σας

… ακόμα κι όταν κάνετε την κλασική, ιεραποστολική στάση, με τον σύντροφό σας από πάνω. Κουνήστε τη λεκάνη με συγκεκριμένο ρυθμό και αφού καταλάβετε ότι είστε σε καλό δρόμο, σηκώστε λίγο τη μέση, κρατήστε την ακίνητη και αφήστε τον σύντροφό σας να αναλάβει. Η απόλαυση από την ρυθμική κίνηση σε συνδυασμό με τη γωνία που θα σχηματίσετε με τη μέση, είναι το μυστικό για έναν πιο δυνατό οργασμό.

Αγγίξτε τις υπόλοιπες ερωτογενείς ζώνες

Κατά τη διάρκεια του σεξ και πριν την κορυφαία στιγμή, αρχίστε να αγγίζετε το σώμα σας, αλλά όχι τον κόλπο σας. Χαϊδεύοντας το στήθος ή την κλειτορίδα ή και τα δύο ταυτόχρονα (η στάση «κουτάλι» είναι ιδανική γι’ αυτό το παιχνίδι) ξυπνάτε περισσότερες από μία ερωτογενείς ζώνες και το τέλος γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό.

*Φωτογραφία: flickr.com

Χρησιμοποιήστε ένα μαξιλάρι

Είτε γιατί βιάζεστε είτε γιατί είστε κουρασμένη και θέλετε να εκτονωθείτε γρήγορα, αυτό το κόλπο είναι κατάλληλο για κάθε ώρα (εφόσον βρίσκεστε σε κρεβάτι)! Πριν ξαπλώσετε αναπαυτικά, λοιπόν, τοποθετήστε στο ύψος της μέσης ένα μαξιλάρι. Τόσο απλά, θα πετύχετε καλύτερο οργασμό. Ακόμα κι αν έχετε στο πρόγραμμα ένα «βιαστικό» σεξ, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το απολαύσετε!

Τη στιγμή της κορύφωσης… συγκρατηθείτε

Αντίθετα με το προηγούμενο κόλπο, αυτό θα το εφαρμόσετε όταν έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας. Λίγο πριν την πρώτη κορύφωση, λοιπόν, ελέγξτε τον εαυτό σας και συγκρατηθείτε για να μην τελειώσετε. Η αναμονή θα κάνει τον οργασμό ακόμα πιο έντονο αργότερα. Το μυστικό είναι να κορυφώσετε όταν πλέον δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο. Για να το πετύχετε, όμως, πρέπει να είστε χαλαρή κι συγκεντρωμένη στον σκοπό σας -ακόμα κι αν σας φαίνεται δύσκολο αξίζει μια φορά να το δοκιμάσετε.

Ανεβείτε από πάνω για τον απόλυτο έλεγχο

Όταν είμαστε από πάνω, μπορούμε να ελέγξουμε την κάθε μας κίνηση και να αυτοσχεδιάσουμε με τον τρόπο που μας βολεύει. Ωστόσο, μία συγκεκριμένη στάση εγγυάται έναν δυνατό οργασμό για κάθε γυναίκα. Ξαπλώστε πάνω στον σύντροφό σας με τα πόδια σας ανάμεσα στα δικά του. Με τον τρόπο αυτό, η κλειτορίδα ερεθίζεται περισσότερο και προετοιμάζετε ακόμα καλύτερα το έδαφος για happy ending. Κι ένα ακόμα tip: αν αντέξετε λίγο παραπάνω, μπορείτε να λυγίσετε το ένα σας πόδι και να το ανεβάσετε στο ύψος των χεριών του συντρόφου σας.

*Φωτογραφία: thesun.co.uk

Πολλές φορές είναι θέμα συνδυασμού

Αρκετές γυναίκες, για να φτάσουν μέχρι τέλους, χρειάζονται έναν συνδυασμό... πραγμάτων. Πριν την επίμαχη στιγμή, λοιπόν, μπορείτε να δώσετε συγκεκριμένες οδηγίες στον σύντροφό σας για το τι να κάνει, όπως για παράδειγμα: να σας φιλάει στο λαιμό, να χαϊδεύει το στήθος σας ή να πιάσει και τα δυο σας χέρια έτσι ώστε να νιώθετε ότι έχει εκείνος τον απόλυτο έλεγχο. Έτσι, διεγείρονται οι αισθήσεις κι άλλα σημεία του σώματός σας εκτός από τον κόλπο με αποτέλεσμα ο οργασμός να γίνεται ακόμα πιο απολαυστικός.

v