Πού να πάτε για φαγητό με τα παιδιά μετά την παρέλαση

Πού να πάτε για φαγητό με τα παιδιά μετά την παρέλαση

Η 28η Οκτωβρίου είναι παραδοσιακά μία μέρα που το «ρίχνουμε έξω» και συνήθως αποφασίζουμε να μην μαγειρέψουμε αλλά να απολαύσουμε το φαγητό μιας ταβέρνας - το επιβάλλει η μέρα άλλωστε. Δείτε κάποιες προτάσεις μας και θυμηθείτε να κάνετε μία κράτηση από την προηγούμενη μέρα γιατί η πολυκοσμία είναι δεδομένη το Σάββατο...

Ο «Κούβελος» στο Κουκάκι

Για ελληνική παραδοσιακή κουζίνα σε έναν προσεγμένο χώρο με μοντέρνες πινελιές, η γνωστή αυλή του Κούβελου στο Κουκάκι είναι η ιδανική επιλογή. Φημίζεται για το κοκκινιστό μοσχαράκια με τα μακαρόνια ενώ οι πληροφορίες μας λένε ότι από τα γλυκά του, η πάβλοβα είναι εξαιρετική. Αν ο καιρός το επιτρέπει, προτιμήστε ένα τραπέζι στη δροσερή αυλή όπου τα παιδιά θα μπορούν να έχουν σχετική ελευθερία κινήσεων. Όσον αφορά τις τιμές, υπολογίστε γύρω στα 17-20 ευρώ το άτομο με κρασί. Περισσότερες πληροφορίες και κριτικές θα βρείτε στο Facebook

Διεύθυνση: Γενναίου Κολοκοτρώνη 66, Κουκάκι.

Τηλέφωνο: 2114052418.

«Γιορτή» στο Δάσος Χαϊδαρίου

Μέσα σ' ένα πράσινο σκηνικό, αφού το εστιατόριο «Γιορτή» βρίσκεται κρυμμένο στο Δάσος Χαϊδαρίου, μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστές γεύσεις νομίζοντας ότι είστε λίγο έξω από την Αθήνα. Ο ανοιχτός χώρος εννοείται ότι είναι ιδανικός για ασφαλές παιχνίδι και τρέξιμο μακριά από τα αυτοκίνητα. Το εστιατόριο διαθέτει και παιδικό μενού ενώ όλα τα πιάτα και τις τιμές του μπορείτε να τις δείτε και online εδώ πριν το επισκεφθείτε.

Διεύθυνση: Τέρμα Ιεράς Οδού, Χαϊδάρι.

Τηλέφωνο: 2105326163.

«Λουιζίδης» για μαμαδίσιο φαγητό

Μπορεί εκείνη τη μέρα να μην μαγειρέψετε, όπως είπαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φάτε καθαρά σπιτικό φαγητό. Ο Λουιζίδης στη Βουλιαγμένη αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή. Με τραπεζάκια έξω, που καλύπτονται όμως από στέγαστρο, δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείτε στα ενδότερα του μαγαζιού ακόμα κι αν ο καιρός σας τα χαλάσει. Επιπλέον, το μαγαζί είναι ένα κατ' εξοχήν οικογενειακό στέκι, έτσι δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε αν οι μικροί της παρέας κάνουν αρκετή φασαρία. Υπολογίστε περίπου 15 ευρώ ανά άτομο. 

Διεύθυνση: Ερμού 2, Πλατεία Βουλιαγμένης.

Τηλέφωνο: 2108960591.

Μεζεδοπωλείο «Ιορδάνης» στο Χαλάνδρι

Στον «Ιορδάνη» στο Χαλάνδρι θα απολαύσετε κλασικούς ελληνικούς μεζέδες είτε στον κλειστό χώρο του είτε στην αυλή του. Μπορείτε να παραγγείλετε είτε πολλά μεζεδάκια (που βρίθουν σε ποικιλία) είτε πιάτα με θαλασσινά, αν δεν θέλετε να φάτε πάλι κρέας. Για τα πολύ μικρά παιδιά της παρέας, το μεζεδοπωλείο προσφέρει παιδικά καθισματάκια αλλά και αλλαξιέρα για τα μωρά. Θα ξοδέψετε περίπου 15 ευρώ ανά άτομο. 

Διεύθυνση: Αγίας Παρασκευής 2 και Αριστοτέλους, Χαλάνδρι.

Τηλέφωνο: 2106815510.

«Τσιπουροκατάσταση» στον Πειραιά

*Φωτογραφία: ask4food.gr

Αμέσως μετά την παρέλαση στο κέντρο του Πειραιά, θα χρειαστεί να περπατήσετε 5 λεπτά για να φτάσετε στον πεζόδρομο της Καραΐσκου όπου θα βρείτε το μεζεδοπωλείο «Τσιπουροκατάσταση». Μπορείτε να κάτσετε στα τραπεζάκια έξω, να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία από μεζέδες ενώ τα μικρά σας τρέχουν δίπλα σας. Αν έχετε όρεξη, συνδυάστε την έξοδό σας με μια βόλτα μέχρι το Πασαλιμάνι για να... χωνέψετε. Δεν θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη -με 12 έως 15 ευρώ θα χορτάσετε. 

Διεύθυνση: Καραϊσκου 131, Πειραιάς.

Τηλέφωνο: 21041319111. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v