Η ιδανική φροντίδα για την περιοχή της πάνας

Η ιδανική φροντίδα για την περιοχή της πάνας

Δεν είναι πάντα προφανές αλλά η αλλαγή της πάνας αποτελεί μια καθημερινή φροντίδα υγιεινής που κάθε μαμά πρέπει να αντιμετωπίζει δίνοντάς της την απαραίτητη σημασία.
Η μηρογεννητική περιοχή του μωρού είναι αρκετά ευαίσθητη και ερεθίζεται εύκολα μέχρι και το δεύτερο έτος της ηλικίας του. Πρόσφατη σημαντική δερματολογική ανακάλυψη των ερευνητών της Expanscience Laboratoires αποδεικνύει ότι έως και το 60% των μωρών ταλαιπωρείται από τέτοιους ερεθισμούς, ειδικά κατά τους πρώτους 12 μήνες. Αυτοί οι ερεθισμοί, ενώ είναι ακίνδυνοι, δεν πρέπει να παραμελούνται, διότι δημιουργούν ενόχληση στο μωρό σας, η οποία μπορεί να γίνει μερικές φορές και επώδυνη.

Πόσες φορές δεν είδατε τη μηρογεννητική περιοχή υγρή ή ερεθισμένη κατά την αλλαγή της πάνας; Γιατί και αυτή η περιοχή αλλά και κάθε σπιθαμή του μωρουδίστικου δέρματος, χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα. Η Mustela, Νο1 μάρκα στη Γαλλία στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος για περισσότερα από 60 χρόνια, σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα υψηλής ανεκτικότητας για τον καθημερινό καθαρισμό και την προστασία του δέρματος του μωρού, από την πρώτη μέρα της γέννησης του, με πάνω από 92% συστατικά φυσικής προέλευσης κατά μέσο όρο.


 
Η κρέμα αλλαγής πάνας νέας γενιάς Mustela VBC 1>2>3, έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για να αντιμετωπίζει τους παράγοντες που προκαλούν τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες στην πηγή τους, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό από πατενταρισμένα ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, σε ποσοστό 98%, ενώ έχει τριπλή δράση προστασίας καθώς:

1.  Προλαμβάνει τους ερεθισμούς σε κάθε αλλαγή πάνας.

2.  Καταπραΰνει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

3.  Επανορθώνει διαρκώς.

Με εύκολη εφαρμογή και ξέβγαλμα, η κρέμα αλλαγής πάνας Mustela VBC 1>2>3 μπορεί να απλωθεί γρήγορα στο δερματάκι του μωρού, ενώ έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια κατά τη χρήση. Σύμφωνα με τις τελευταίες κλινικές μελέτες των ερευνητών της Expanscience Laboratoires, το 100% των ερωτηθέντων παιδιάτρων και δερματολόγων επιβεβαιώνουν ότι το προϊόν δρα προληπτικά στην εμφάνιση των ερεθισμών ενώ μειώνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες σε περισσότερο από το 80% των περιπτώσεων, από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης!

Τώρα η αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στη φροντίδα του βρεφικού και παιδικού δέρματος έχει όνομα: Mustela. Όλα αρχίζουν με το δέρμα.

Βρείτε την κρέμα αλλαγής πάνας Mustela VBC 1>2>3 στα φαρμακεία!

v