«Παιζώπολη»: Ένας παιδότοπος στη Θεσσαλονίκη για όλη την οικογένεια

«Παιζώπολη»: Ένας παιδότοπος στη Θεσσαλονίκη για όλη την οικογένεια

Η «Παιζώπολη» άνοιξε τις πόρτες της το 2015 για μικρούς και μεγάλους. Με την προσοχή στραμμένη σ’ εσάς και τα παιδιά σας δημιουργήσαμε έναν μοντέρνο, ζεστό και φιλόξενο χώρο γεμάτο χρώματα, φαντασία και διάθεση για  παιχνίδι. Πρόκειται για έναν χώρο όπου φροντίζουμε παρέα με τις έμπειρες παιδαγωγούς μας  να παρέχουμε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τους γονείς και ατέλειωτο παιχνίδι σ’ έναν ασφαλή και άνετο χώρο για τους μικρούς μας επισκέπτες.

Ο παιδότοπος είναι δομημένος με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε οι γονείς, σε όποιον από τους χώρους του παιδότοπου κι αν βρίσκονται, να έχουν άμεση ορατότητα σ’ αυτόν. Στον κυρίως χώρο του παιδότοπου απαγορεύεται το κάπνισμα, ενώ για όσους θέλουν να καπνίσουν υπάρχει ειδικός χώρος όπου μπορεί άνετα να καθίσει κάποιος. Φροντίζουμε να παρέχουμε ποιοτικά ροφήματα, σνακς και ξεχωριστές σπιτικές γεύσεις προσπαθώντας καθημερινά να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Ο ποιοτικός έλεγχος των παιχνιδιών (πιστοποίηση ΕΛΟΤ) και η συχνή αναβάθμισή τους είναι πρωταρχικό μας μέλημα. Επιμελούμαστε καθημερινά την σωστή καθαριότητα του παιδότοπου και την τακτική απολύμανσή του, με βάση τα ισχύοντα υγιειονομικά πρότυπα ώστε να ανταποκρινόμαστε στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!



Οι έμπειρες παιδαγωγοί μας είναι εδώ με πληθώρα παιχνιδιών και ψυχαγωγικό υλικό για να διασκεδάσουν και να παίξουν παρέα με τα παιδιά! Ο παιδότοπος είναι χωρισμένος σε... παιχνιδογειτονιές. Στο βάθος το τραμπολίνο, μια κατασκευή με αιώρα, μια τσουλήθρα που κατάλήγει σε μπαλοπισίνα και πολλές ακόμη δραστηριότητες, παιδικά σπιτάκια με κουζινούλες και πάγκους εργασίας για τους μάστορές μας, η ονομαζόμενη πλατεία ελεύθερου παιχνιδιού για χορό και ξεφάντωμα, το μοντέρνο παιχνίδι σκοποβολής με ήχους ζώων της ζούγκλας, ένα babypark για τα μικρότερα παιδιά από 1 έως 4 ετών και δίπλα η γωνιά με τα playmobil, τα παζλ, τα πριγκιπικά κάστρα και την τραπεζαρία που ενδείκνυται για φαγητό και δημιουργικές δραστηριότητες. Οργανώνουμε κάθε τόσο παιδικές παραστάσεις κουκλοθεάτρου, εργαστήρια κι ένα σωρό δραστηριότητες για να ξεφεύγουμε παρέα από την σκέψη της καθημερινότητας!

Όσον αφορά στα παιδικά σας πάρτυ, είμαστε εδώ για να σας μείνουν αξέχαστα. Φροντίζουμε να οργανώσουμε κάθε παιδικό πάρτυ με σεβασμό στις απαιτήσεις σας. Με οικονομικές τιμές και πακέτα για πάρτυ, αναλαμβάνουμε τον στολισμό του χώρου με θεματικές γιρλάντες και φιγούρες, την απασχόληση των παιδιών με πρωτότυπα παιχνίδια, facepainting, karaoke και ότι άλλο χρειαστεί για να περάσουμε μοναδικές στιγμές. Ο Mickey, o Spiderman, η Frozenκαι πολλές ακόμη φιγούρες της επιλογής σας έρχονται για να γιορτάσουμε παρέα. 



Ο χώρος ενδείκνυται για κάθε είδους εκδηλώσεις όπως παιδικές παραστάσεις, παιδικά πάρτυ γενεθλίων, χορούς συλλόγων και σχολείων καθώς και εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης. Ζητούμενό μας είναι κάθε στιγμή να είναι ξεχωριστή για εσάς και τα παιδιά σας. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε κι από κοντά!

Παιζώπολη

Facebook Page: Facebook.com/paizopoli

Διεύθυνση: Λ. Παπανικολάου 48, Πεύκα Θεσσαλονίκης. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310676755.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v