8 δώρα που θα φανούν πραγματικά χρήσιμα σε μια νέα μαμά

8 δώρα που θα φανούν πραγματικά χρήσιμα σε μια νέα μαμά

Ωραιότατος κι εντυπωσιακότατος ο θεόρατος μπλε αρκούδος που πήρατε στη φίλη σας που μόλις γέννησε, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε: τι θα τον κάνει; Απολύτως τίποτα, ερχόμαστε άκαρδα να απαντήσουμε, γιατί ξέρουμε από πρώτο χέρι πως μια νέα μαμά έχει ανάγκη από έξτρα πρακτικές λύσεις στην καινούρια της ζωή -κι όχι από δώρα διακοσμητικά.

Αν, λοιπόν, η φίλη, η αδερφή, η συνάδελφος, η κουνιάδα σας γέννησε πρόσφατα, προτείνουμε να επιλέξετε να της χαρίσετε κάτι απ’ τα παρακάτω (ανάλογα με το βαλάντιο και τις προτιμήσεις σας), που θα διευκολύνουν πραγματικά τη ζωή της.

Αν δε είστε η ιδία η νέα μαμά, τότε μπορείτε να δημοσιεύσετε το παρόν πόνημα στη σελίδα σας στο Facebook υποδεικνύοντας διακριτικότατα σε φίλους και γνωστούς όσα θα επιθυμούσατε να σας χαρίσουν με γενναιοδωρία και -κυρίως!- αυθορμητισμό.

Μαξιλάρι θηλασμού Chicco Bobby

Κάντε ένα τέτοιο δώρο και η νέα μαμά θα σας ευγνωμονεί, αφού θα την βολέψει τρομερά στον μακρύ αγώνα του θηλασμού!



Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ

Μάλλινη, μακριά ζακέτα από τα ZARA

Για μέσα και για έξω από το σπίτι, μια μακριά, ζεστή ζακέτα είναι ιδανική για τη νέα μαμά που θέλει πρώτα απ’ όλα ρούχα βολικά και κάπως φαρδιά (μέχρι τουλάχιστον να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης).



Θα τη βρείτε εδώ

Σουτιέν θηλασμού από οργανικό βαμβάκι από τα OYSHO

Το ότι θα της χρειαστεί είναι αυτονόητο κι ακόμη κι αν έχει ήδη φροντίσει να αγοράσει σουτιέν θηλασμού ένα ακόμα θα είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο!



Δείτε περισσότερα εδώ

Mεγάλη, μαύρη τσάντα απ’ τα PULL&BEAR

Το καινούριο μωρό πάει… πακέτο με ένα σωρό αξεσουάρ και μικροαντικείμενα που η μαμά πρέπει να έχει σχεδόν πάντα μαζί της. Οι τσάντες που ήδη έχει ίσως δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της, γι’ αυτό κάντε της εσείς δώρο μια τσάντα μεγέθους βαλίτσας.



Μπορείτε να την παραγγείλετε από εδώ

Αξεσουάρ για να μην τρίζει η πόρτα στο βρεφικό δωμάτιο «Cushy Closer Door Cushion»

Κατασκευασμένο από δύο (παθούσες) μαμάδες το εν λόγω gadgetάκι δίνει λύση στο πρόβλημα του ήχου της πόρτας που κλείνει (όσο κι αν προσέξεις!) ξυπνώντας το μωρό (που σου πήρε τρία τέταρτα να κοιμήσεις).



Κάντε την παραγγελία σας από το Etsy.

Περιστρεφόμενο μπολ φαγητού «Universal gyro bawl»

Όταν το μωρό αρχίσει να «τσιμπολογάει» η νέα μαμά θα σας ευχαριστεί γι’ αυτό το έξυπνο, περιστρεφόμενο μπολάκι που λειτουργεί… κατά των ζημιών, αφού κρατάει ασφαλές το περιεχόμενό του!



Αγοράστε το απόεδώ

Καθισματάκι ταξιδιού…

Ιδανική λύση για τα ταξίδια σε αεροπλάνο (ή για οποιαδήποτε ταξίδι σε θέση τύπου «αεροπορική»), για να μην αναγκάζεται η μαμά να κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της.



Κάντε την παραγγελία σας από το Amazon

…και καθισματάκι που εφαρμόζει σε καρέκλες

Για όλες τις επισκέψεις σε γιαγιάδες, θείους, γνωστούς αλλά και τις βόλτες για φαγητό. Αυτό το καθισματάκι εφαρμόζει σε καρέκλες και λύνει το πρόβλημα της… αιώνιας αγκαλιάς στα πόδια της μαμάς.



Μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v