Αντιγηραντικός και ανορθοτικός ορός MACROVITA

Αντιγηραντικός και ανορθοτικός ορός MACROVITA

Η σημερινή αναλυτική επιστημονική έρευνα επιβεβαίωσε τη συσσωρευμένη εμπειρία αιώνων για τις εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητες του λαδιού της ελιάς. Διαπιστώθηκε ότι περιέχει σε αφθονία τανίνες γαλλικού οξέος, ιριδοειδή, φλαβονοειδή, σάκχαρα και πολυφαινόλες που ασκούν έντονη αντιοξειδωτική, μαλακτική, ενυδατική, συσφιγκτική και αντιερεθιστική επίδραση στο ανθρώπινο δέρμα.

Η ειδική σειρά των φυσικών καλλυντικών MACROVITA, συνδυάζοντας το εξαιρετικό παρθένο βιολογικό λάδι ελιάς με πολλές άλλες, ευεργετικές για το δέρμα, φυτικές ουσίες και βιταμίνες, προσφέρει την ιδανική φυσική περιποίηση στο πρόσωπο, στο σώμα και στα μαλλιά.

Ο αντιγηραντικός και ανορθοτικός ορός (anti-ageing & lifting serum) MACROVITA περιέχει λάδι ελιάς*, λυγαριά, σάκχαρα, αλόη*, γλυκύριζα* και προβιταμίνη Β5 (πανθενόλη).

Τα πλούσια ενυδατικά, αντιγηραντικά και αναδομητικά συστατικά του βρίσκονται σε πυκνή συγκέντρωση και απορροφώνται άμεσα, ώστε η ευεργετική για το δέρμα δράση τους να ασκείται κατά εντατικό τρόπο. Για όλους τους τύπους δέρματος.

*Βιολογικής καλλιέργειας

Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 95%.

Ο  αντιγηραντικός και ανορθοτικός ορός (anti-ageing & lifting serum) MACROVITA δεν περιέχει Mineral oil, βαζελίνη, προπυλενογυκόζη, σιλικόνες και parabens, ούτε συστατικά από γενετικά μεταλλαγμένα φυτά. Είναι δερατολογικά ελεγμένος και φιλικός προς το περιβάλλον.
v